• BIST 9659.17
  • Altın 2495.067
  • Dolar 32.5864
  • Euro 34.8484
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C

21 Tonluk Treylerler Gefco Türkiye tarafından Fas ve Cezayir’e Taşındı

21 Tonluk Treylerler Gefco Türkiye tarafından Fas ve Cezayir’e Taşındı
Gefco Türkiye, Alman Treyler Firması Krone’nin 21 Tonluk Fas ve Cezayir yüklemelerini başarıyla gerçekleştirdi.

Almanya dışında sadece Türkiye’de fabrikası bulunan treyler üreticisi Krone’nin deniz aşırı Fas ve Cezayir taşımaları Gefco Türkiye tarafından gerçekleştirildi. Gefco tarafından, Türkiye’den üçlü gruplar halinde yüklemeleri yapılan treylerlerin her biri 7 ton ağırlığında ve 13,6 metre uzunlukta. Toplamda 21 tonu bulan treylerler Gefco Türkiye tarafından Fas ve Cezayir’e taşındı.

Gefco Türkiye Fas ve Cezayir taşımaları için, limandaki elleçleme, kabul, dokümantasyon gibi operasyonları, gemi yükleme süpervizyonu ve nakliye operasyonlarını da üstlendi. Gefco Türkiye, pazarın yüzde 10’unu oluşturan gabari dışı yüklemelerdeki uzmanlığı ile Türkiye taşımacılık sektörüne önemli katkı sağlıyor.

Yüklemeye ilişkin değerlendirmelerde bulunan Gefco Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Zafer Özkök yaptığı açıklamada, “Gefco Türkiye olarak, Türkiye’de gabari dışı yüklemelerde bugüne kadar birçok başarılı ve gerçekleştirilmesi zor operasyona imza attık. Krone için gerçekleştirdiğimiz bu yüklemelerde, iş ortağımızın treyler teslim tarihi değişince, biz de gemi sefer rotasının değiştirilmesini sağlayarak zaman kazandık. Bu sayede, Krone’nin Fas treyler teslimatlarını zamanında gerçekleştirebildik” dedi.

Gabari dışı yüklemelerde güvenilir çözümler sunan Gefco Türkiye, uzmanlık gerektiren yüklemelerde; yükleme planı, karayolu/tren yolu kontrolü, gerekli izin tedariki gibi birçok önemli alanda hizmet sunuyor. Gefco, yerel uzmanlık ve uluslararası ağı ile beraber, paydaşlarına tek bir noktadan hizmet vererek fark yaratıyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77