• BIST 9079.97
  • Altın 2324.068
  • Dolar 32.3623
  • Euro 34.9104
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Alışan Lojistik’in Ar-Ge Merkezi Onaylandı

Alışan Lojistik’in Ar-Ge Merkezi Onaylandı
‘İnovasyon Geleceği Taşır’ mottosuyla çıktığı yolda yatırımlarını sürdüren Alışan Lojistik; ‘Yön Ar-Ge Merkezi’ ile T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Türkiye'nin 609'uncu Ar-Ge merkezi olarak onaylandı.

Alışan Lojistik, kurulduğu günden itibaren sürekli büyüme ve gelişmeyi hedefliyor. Alışan Lojistik, entegre lojistik hizmetleri ve teknolojik gelişimi ile sektör lideri olma hedefini gerçekleştirmeye devam ediyor.  Geleceği şekillendirmenin ancak geleceği inşa etmekle mümkün olabileceğine inanan ve ulaşmış olduğu nokta ile yetinmeyen Alışan Lojistik, sektöre yön vermeyi hedefliyor. Bu hedefe ulaşmanın  yolunun ise; Endüstri 5.0 çağına giden yolda, nesnelerin birbiriyle konuştuğu Endüstri 4.0 çağının itici kavramları olan ar-ge, inovasyon ve fikri mülkiyet kavramlarının tüm şirket çalışanlarına benimsetilebilmesinden geçtiğine inanıyor. Alışan Lojistik A.Ş., global ölçekteki sektörel rekabette sürdürülebilirliğin sağlanabilmesi için de süreçlerin optimize edilmesi prensibiyle hareket ediyor.

Alışan Lojistik’in ‘Yön Ar-Ge Merkezi’; Ar-Ge merkezlerinin en önemli ihtiyacı olan üst yönetim iradesine sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Alışan Lojistik Yön Ar-Ge Merkezi, lojistik yapay zeka, depoda kendi kendini yöneten cihazlar, otomasyon sistemleri, otonom ürün toplama sistemleri, otonom ayrıştırma sistemleri, otomatik yükleme ve boşaltma sistemleri gibi sistemlere yönelik bilgi, teknoloji ve yazılımları kendi Ar-Ge merkezinde üretiyor. Alışan Lojistik, hayata geçirdiği Ar-Ge merkezi bünyesinde gerçekleştirdiği ve gerçekleştireceği projeler ile; sektöre yön vererek, sektörün kaynak ve süreçlerini optimize etmeyi ve global çapta sürdürülebilirliği sağlamayı hedefliyor. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77