• BIST 9541.41
  • Altın 2475.175
  • Dolar 32.4807
  • Euro 34.5348
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C

Alışan Lojistik’in Tercihi Tırsan Oldu

Alışan Lojistik’in Tercihi Tırsan Oldu
Alışan Lojistik FiloTIR Araç Satış ve Kiralama AŞ.’den kiralamasını gerçekleştirdiği 30 adet Tırsan Perdeli Maxima Semi-Treyleri Tırsan Adapazarı Fabrikasında düzenlenen tören ile teslim aldı.

Teslimat törenine, Alışan Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Damla Alışan, Operasyonlar Direktörü Jan Devrim, DAF-Tırsan Genel Müdürü Ferda Özmen ve Satış müdürü Ertuğrul Erkoç katıldı.

Törende konuşan Alışan Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Damla Alışan, Alışan Lojistik’in 30’uncu yaşınıı kutladıklarını ve 30’uncu yılın ilk aktivitesi olarak da filolarını 30 araç ile büyüttüklerini söyledi.

2015 yılının zor bir yıl olduğunu kaydeden Alışan, “Bizim lojistik sektörüne olan inancımız tam ve firma olarak uluslararası nakliye, depolama, likit ve enerji, yurtiçi dağıtım ve katma değerli hizmetlerde büyümeye devam edeceğiz. Bu sene için oldukça keskin hedeflerimiz var, bunu da yaparken tabii ki inanılır güvenilir çözüm ortakları ile beraber ilerliyoruz ki Tırsan da Türk sermayeli bir firma olarak bizim yıllardır çözüm ortağımız olarak çalıştığımız, çok inandığımız ve sonunda kadar güvendiğimiz iş ortaklarımızdan bir tanesi” dedi.

Bu yatırım ilk defa kiralama modeli üzerinden ilerlediklerini kaydeden Damla Alışan, “ Bu bizim için bir ilk. 36 ay sürecek olan bir araç kiralama projesi gerçekleştirdik. Biz bugüne kadar herkesin uzman olduğu konuya odaklanmasını, eksperi olduğu işler doğrultusunda hayatını devam ettirmesi gerektiğini savunan bir firmayız. Bundan dolayı treylerin üretimi, bakımı, onarımı ve bütün gerekli ihtiyaçlarını Tırsan’ın sağlayacağına inandığımız için Tırsan ile yola çıktık” diye konuştu. 

Özmen: “Bu iş birliğinin uzun dönem süreceğine inancımız tam

DAF-Tırsan Genel Müdürü Ferda Özmen ise,“ Alışan Lojistik, lojistik sektöründe sürdürülebilir bir başarı yakalamış ve çok önemli işlere imza atmış bir firma. Alışan Lojistik ile olan iş birliğimizden dolayı çok memnunuz ve bu iş birliğinin uzun dönem süreceğine inancımız tam. Bugün teslimatını gerçekleştireceğimiz 30 aracımızın şasi ve panelleri kataforez kaplamalı olup 10 yıl paslanmazlık garantisi altındadır. Bunun yanı sıra, Tırsan Perdeli Maxima semi-treylerleri Code XL Yük Emniyet sertifikasına sahiptir” açıklamasında bulundu.

DAF-Tırsan Satış Müdürü Ertuğrul Erkoç yaptığı konuşmada, “Alışan Lojistik Türkiye’deki en büyük ADR’li tehlikeli madde taşımacılığı ve depolamasını yapan lojistik firmalarından birisi. Bugün teslimatını gerçekleştirdiğimiz 30 adet Tırsan Perdeli Maxima semi-treylerler, Code XL yük emniyet sertifikasına sahip olup ADR’ye uyumlu olarak üretilmiştir. Tırsan perdeli semi-treylerleri bütün rakiplerine göre mukavemet bakımından daha sağlam olmanın yanı sıra hafiflik avantajı da sağlamaktadır. Böyle uzun süreli bir projede olmaktan dolayı DAF-Tırsan olarak çok memnunuz” açıklamasını yaptı.

Tırsan Treyler AŞ. İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yılmaz da,  “2011-2013 yılları arasında sadece Adapazarı fabrikamızda toplam 28 milyon Avro modernizasyon yatırımı gerçekleştirdik. En son açılışını yapmış olduğumuz kataforez tesisi ile beraber low-bed kapasite artırım yatırımları ile birlikte aslında 2013 sonu 2014 başı itibarı ile bugünkü kapasitemize ulaştık” dedi.

Tırsan’ın 2018 yılı hedeflerine de değinen Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü: “2018 yılı hedefimiz, yılda 20 bin adet treyler üreterek, bu rakamın yarısını yurt dışı pazarlarda satmaktır. Bu hedefimize paralel olarak yatırımlarımız devam ediyor. Bugün itibarıyla tek vardiyada her 10 dakikada bir, bir adet treyler fabrikamızdan çıkıyor. 2018 yılı hedeflerimizden biri olan, Avrupa’nın ilk üç treyler üreticisinden biri olma konumumuzu güçlendirme doğrultusunda gelişimimizi istikrarlı bir biçimde sürdüreceğiz.”

Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77