• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Allison Transmission Torqmatic Ürün Portföyünü Yeniledi

Allison Transmission Torqmatic Ürün Portföyünü Yeniledi
Allison Transmission, filolara yüksek yakıt verimliliği sunan gelişmiş donanım ve yazılımlara sahip Torqmatic ® ürün portföyünü üç yeni şanzıman modeli ile yeniledi.

Allison'ın yeni T1000, T2100 ve T2200 tam otomatik şanzıman modelleri Avrupa, Asya-Pasifik, Avustralya ve Latin Amerika'da mini otobüs, midi otobüs ve şehirlerarası otobüs uygulamalarında kullanılan 1000, 2100 ve 2200 modellerinin yerini aldı. Genişleyen Torqmatic ailesi, en yeni ürün özellikleri olan 5’inci Nesil Elektronik Kontroller ve FuelSense ® yakıt verimlilik paketini de içererek Allison şanzıman yelpazesinin eksiksiz olarak müşterilere sunulmasını sağlıyor.

Allison Transmission Global Pazarlama Müdürü Lawrence Love, yaptığı açıklamada; “Allison, dünya genelinde ürünlerini OEM’ler ve son kullanıcılar için uygulamalarına özel çözümler sunmak üzere üretiyor. Yeni T1000, T2100 ve T2200 şanzımanlar, 201 kW (270 bg) ve 780 N•m kadar motor gücüne sahip şehir içi ve şehirlerarası otobüs uygulamalarında güvenilirliği ve en iyi yakıt tasarrufunu sağlayacak gelişmiş teknolojilere sahip” dedi.

Yeni T1000 ve T2000 modelleri geliştirilmiş güvenilirlik ve verimlilik için tasarlanmış bir ana şanzıman gövdesine sahip. Geliştirilmiş soğutma hattı, vana gövdesini de kapsayan parçalar üzerinde yapılan iyileştirmeler ile sağlanıyor. Bu değişiklikler, kontrol sisteminin maksimum yakıt tasarrufu için kesintisiz olarak şanzıman basıncını ayarlamasına olanak sağlıyor.

5’inci Nesil Elektronik kontroller üstün verimlilik sunuyor

Allison 5. Nesil Elektronik kontroller, yeni nesil araçların elektrik-elektronik yapıları ile uyumlu olmak ve araç montaj işlemi sırasında kolay entegrasyon sağlamak amacıyla tasarlanmıştır. Bu kontrol sistemi, yakıt tüketimini azaltacak yazılım özellikleri ile birlikte, üstün verimlilik ve tasarruf için en uygun vites değiştirme stratejilerini sunuyor.

Allison mühendisleri, gelişmiş hat sonu programlaması ve daha yüksek hızda CANbus uyumluluğunun yanı sıra daha hızlı ve daha hassas işlem kapasitesi için Geliştirilmiş Şanzıman Kontrol Modülü (TCM) donanım ve yazılımının yükseltilmesi üzerine de yoğunlaştı. Bu nesil elektronik kontroller, iki ilave ivme gücü yönetim düzeyi sağlıyor.

Kontrol modülünde vites değiştirme programlarındaki gelişmeler için doğru giriş sağlayan ve yakıt tasarruf özellikleri taşıyan hassas ve duyarlı eğimölçer bulunuyor. Buna ek olarak sistem, yakıt tüketimini daha aza indirmek için Ekonomi ve Performans vites değiştirme programları arasında otomatik olarak seçim yapıyor.

5’inci Nesil kontrolleri içeren FuelSense yakıt verimliliği paketi, görev döngüsüne bağlı olarak yüzde 20'ye varan yakıt tasarrufu sunuyor. Bu çözümleri tercih eden filolar, motor hızını en verimli düzeyde tutmak için EcoCal vites değiştirme teknolojisi, araç doluluğu ve yol koşullarına bağlı olarak düşük motor hızına geçme zamanına karar verebilmek için Dinamik Vites Değiştirme Programı, yakıt tasarrufu, emisyon azalımı ve araç durur haldeyken soğutmanın sağlanması için Duruş Esnasında Otomatik Boşa Atma ve motor yakıtını kontrol eden, agresif sürüş uygulamalarının azaltılmasını sağlayan Araç İvmelenme Yönetimi avantajlarından yararlanıyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77