• BIST 9079.97
  • Altın 2306.679
  • Dolar 32.3389
  • Euro 35.0963
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Ayshe Birinci Yılını Sete Limanında Kutladı

Ayshe Birinci Yılını Sete Limanında Kutladı
Alternative Ro-Ro, yeni gemilerinden biri olan ‘Ayshe’ birinci yılını Sete Limanında kutladı.

Türkiye Ro-Ro taşımacılık pazarını büyüten Alternative Ro-Ro, yeni gemilerinden biri olan ‘Ayshe’ ile İzmir – Alsancak ve Fransa - Sete limanları arasında karşılıklı ekspres hizmet sunmaya başlayalı bir yıl oldu. Kısa seyir süresi ile sektördeki ihtiyaca hızla cevap veren Ayshe’nin birinci yıl kutlaması Ekol Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Musul ve SPS - Sete Yönetim Kurulu Başkanı Michel Teste’in ev sahipliğinde gerçekleşti.

Ayshe, İzmir – Alsancak ve Fransa - Sete limanları arasında her hafta bir sefer gerçekleştiriyor ve iki liman arasında 48 saatlik sefer süresi ile ayrıcalıklı bir hizmete öncülük ediyor. Bu hızlı servisi ile Ayshe, özellikle tekstil, otomotiv gibi zaman hassasiyeti olan sektörlerin problemlerine önemli çözümler sunuyor.

Ayshe, şoförlü kara taşımacılığı modeline göre daha hızlı servis vererek limandan limana kısa sürede teslimat sağlarken Barselona ve Madrid, Münih ve Frankfurt'tan daha yakın hale geliyor. Bu avantajlı hizmet hattına Fransa, İspanya ve Portekiz başta olmak üzere Benelüks ülkeleri, Birleşik Krallık ve Kuzey-Batı Afrika da dahil oluyor.

Bunun yanı sıra Alternative Ro-Ro, Ayshe ile bu hizmeti verirken kara sınır kapılarındaki ve limanlarındaki sıkışıklık/grev gibi kontrol dışındaki sorunlardan etkilenmezken, ülkemiz taşımacılarının en önemli kısıtlarından biri olan Yunanistan ve İtalya geçiş belgeleri engelini de ortadan kaldırıyor. Akdeniz'de bu hatta benzer başka bir çözümün olmaması girişimin önemini bir kez daha gözler önüne seriyor. Yakın zamanda yeni bir gemi yatırımı daha yapmayı planlayan Alternative Ro-Ro, önümüzdeki yıllar içinde yatırımlarına bir de liman ekleyerek hizmet kalitesini artırmayı hedefliyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77