• BIST 9798.22
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C

Barsan’ın Almanya Organizasyonuna 100 Tırsan Treyler

Barsan’ın Almanya Organizasyonuna 100 Tırsan Treyler
Küresel yapılanmasına hız veren Barsan Global Lojistik, Almanya’daki yatırımı için Tırsan ile 100 treylerlik bir anlaşmaya imza attı.

Almanya’daki organizasyonu için Tırsan’dan 100 adet treyler almak üzere anlaşan Barsan Global Lojistik için Tırsan Genel Merkezi’nde bir tören düzenlendi.

Toplantı ve törene Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Barsan Global Lojstik Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Çaptuğ ve BGL Yönetim Kurulu Üyesi ve TIR İşletme Direktörü Sedat Geyik katıldı.

Teslimat töreninde yaptığı konuşmada Barsan’la uzun yıllardır çalıştıklarını ve sahip oldukları vizyonla ve imza attıkları başarılarla bu firmayla gurur duyduklarını açıklayan Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu “Barsan, yıllardır bütün yenilikleri deneyen, her dönemde müşterilerine daha farklı iyi çözümler sunan bir firmamız. Biz de yıllardır onların tedarikçisi olarak çalışmaktan çok mutluyuz. Yıllardır Türkiye’deki Barsan’a araç sattık. Şimdi ise Almanya’daki yatırımları için 100 araçlık bir anlaşma yaptık” dedi.

Türk firmalarının kendilerine güvenmesi gerektiğini ve uluslararası marka olma hedefiyle çalışması gerektiğine inandığını söyleyen Nuhoğlu, sözlerine şöyle devam etti: “Türkiye’deki lojistik firmalarının Türkiye’nin bu zor şartları altında bile ayakta kalmışlarsa, buradaki emeklerinin daha azıyla yurtdışında başarılı olmamaları için hiçbir neden yok. Hele Türkiye’deki uluslararası şirketlerle çalışan büyük firmalarımız için bu durum büyük şans. İyi örneklerini görüyoruz. Sadece araç teslimatı yapmıyoruz, Barsan’ın vizyonunu da paylaşıyoruz. Ben, Türkiye’de her dönem Barsan gibi firmaların sayısının artması için mücadele verdim. Hala o mücadeleyi veriyorum. Önemli olan, Türkiye’nin temel değerleriyle ilgili ve katma değerleriyle ilgili birlikte bir şeyler yapabilmek.”

Toplantıda söz alan Barsan Global Lojstik Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Çaptuğ ise Ağustos 2018’de 36’ncı yılını tamamlayacak Barsan’ın bugün 25 ülke ve 67 lojistik merkezde faaliyetlerine devam ettiğini açıkladı.

Çaptuğ, Barsan’ın, günümüzde entegre lojistik hizmetini küresel ölçekte sağlayan bir dünya şirketine dönüştüğünü belirtti. Endüstrideki hızlı gelişime dikkat çeken Çaptuğ, dünyada artık tek konuşulan şeyin bilgi olduğunu söyleyerek kendilerinin de Türkiye’de bu sürece öncülük ettiklerini ve bunda da başarılı olduklarını düşündüklerini söyledi.

Tırsan’ın da teknolojiyi takip eden, yurtdışında yatırımları olan, uzun yıllar birlikte çalıştıkları ve uzun yıllar birlikte çalışmayı umut ettikleri başarılı bir firma olduğunu aktaran Çaptuğ, “Bu özelliklere sahip Türk şirketlerinin sinerjilerini birleştirmelerinin ülke ekonomimize sağlayacağı fayda aşikar” dedi.

BGL Yönetim Kurulu Üyesi ve TIR İşletme Direktörü Sedat Geyik ise “Her başarının arkasında Tırsan vardır” diyerek Tırsan’ın her zaman ihtiyaçlarına özel çözümlerle geldiğini ifade etti.

Barsan’ın Almanya Organizasyonuna 100 Tırsan Treyler

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77