• BIST 9524.59
  • Altın 2495.13
  • Dolar 32.5957
  • Euro 34.7784
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

BKM Lojistik Filosunu Tırsan Markası İle Güçlendirdi

BKM Lojistik Filosunu Tırsan Markası İle Güçlendirdi
Tırsan ile Türkiye-İngiltere arasında sunduğu taşımacılık hizmeti ile öne çıkan BKM Lojistik arasındaki işbirliği 35 adetlik treyler anlaşmasıyla daha da güçlendi.

Tırsan ile BKM Lojistik arasındaki işbirliği 35 adetlik treyler anlaşmasıyla daha da güçlendi. BKM Lojistik filosuna kattığı 25 adet Tırsan Perdeli Multi Rideve 10 adet Talson Tren Yüklemeli Tekstil Taşıyıcı ile filosundaki treyler sayısını 91 adede çıkardı.

BKM Lojistik’in Hadımköy’deki tesislerinde gerçekleşen teslimat törene; BKM Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Edip Bakımcı, BKM Lojistik Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Bakımcı, Fuat Bakımcı ile Tırsan Treyler Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç katıldı.

BKM Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Edip Bakımcı teslimat töreninde yaptığı konuşmada, bu yılı yüzde 10’un üzerinde bir büyüme ile kapatacaklarını belirterek, “Yaptığımız bu yeni yatırımla Türkiye-İngiltere arasında daha güçlü bir filo ile hizmet vereceğiz.” dedi. 

Yaptığı açıklamada Tırsan markasının taşımacılık sektörü ve ülke için önemine işaret eden BKM Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Bakımcı, “Tırsan milli ürünümüz ve yıllardır kullanıyoruz. Bugüne kadar bizi hiç yarı yolda bırakmadık. Tırsan’ın gönlümüzdeki yeri her zaman farklıdır,” dedi. Bakımcı, Tırsan ürünleri hakkındaki görüşlerini şöyle açıkladı: “Tırsan, kalitesi, sağlamlığı ve sunduğu hizmetler ile sektöre yön veren bir marka. Filomuzda 15 yıldır kullandığımız treylerler var ve ilk günkü gibi sağlamlar ve sorunsuz çalışıyorlar. Tırsan ürünlerinin uzun vadede her filoda olması gerekiyor. Tırsan’ın diğer rakiplerine göre artıları çok daha fazla ve milli ürün olması nedeniyle de desteklememiz gerekiyor.”

Araçlar hakkında bilgi veren, Tırsan Treyler Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç ise, BKM Lojistik ile şubat ayında görüşmelere başladıklarını ve bu süre içerisinde, firmaya daha fazla katma değer sağlayacak çözümler üzerinde çalıştıklarını anlattı. “Teslimatını yaptığımız 35 adetlik araçlarımızda, BKM Lojistik’in yaptığı işe değer katacak ve sürücülerin işlerini kolaylaştıracak pek çok özellik bulunmakta” diyen Erkoç, araçlarla ilgili şu bilgileri verdi: “Tırsan Perdeli Multi Ride araçlarımız tren yükleme özelliğine sahip. Ayrıca bu araçlarımızın, geniş gabari dışı yüklerin rahatça yüklenip indirilebilmesi için arka babaları 60 cm’ye kadar genişleyebiliyor. Bu treylerlerimiz hem 1.100 hem 950 mm çekicilerle kullanılabiliyor. Yine bu araçlarımızda işletme verimliliğini artıran 385-55-R22.5 lastik ebatları kullanıyoruz. Bu sayede lastik ömrü uzuyor, daha yüksek yakıt tasarrufu sağlanıyor ve araçlar ikinci elde daha geniş bir kullanım alanına hitap ediyor. Böylece araçların ikinci el değeri de yükseliyor. Bunun yanı sıra Treylerde bulunan anti theft özellikli branda sayesinde hırsızlığa karşı koruma sağlanıyor. Hırsız brandayı kesmeye çalıştığında maksimum 15cm’lik bir kısmı kesebiliyor.”

Ertuğrul Erkoç teslimatını yaptıkları Talson askılı araçlarında tren yükleme özelliğine sahip olduğunun özellikle altını çizerken, yine bu araçlarımızda da işletme verimliliğini artıran 385-55-R22.5 lastik ebatları kullanıyoruz. Bu sayede araçlarımızda daha yüksek yakıt tasarrufu sağlıyor ve araç ömrünü uzatarak 2. el değerini de arttırıyoruz. Treylerin sahip olduğu 2.870 mm geniş iç hacmi ile müşterilerimize daha fazla yük taşıma imkanı sağlıyoruz. Öte yandan aracın sahip olduğu alüminyum panelleri sayesinde kullanıcılara kolay tamir ve bakım avantajı sunuyoruz. “açıklamasında bulundu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77