• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 27 °C

Brisa ‘Avrupa İş Ödülleri’ Finalistleri Arasına Girdi

Brisa ‘Avrupa İş Ödülleri’ Finalistleri Arasına Girdi
Brisa, iş dünyasında her yıl yenilikçilik, iş mükemmelliği ve sürdürülebilirlik alanlarında Avrupa’nın en iyilerinin seçildiği Avrupa İş Ödülleri’nde finalistler arasına girmeyi başardı.

‘Gelecek için en iyi yolculuğu tasarlama’ vizyonu ile sürdürülebilirliği, inovasyonu ve girişimcilik ruhunu tüm iş süreçlerine entegre eden Brisa, RSM International’in sponsorluğunda düzenlenen 2014-15 Avrupa İş Ödülleri’nde (European Business Awards-EBA) finale kalmaya hak kazanan şirketler arasında yer aldı.

Avrupa İş Ödülleri organizasyonu, her yıl, sosyal hayatı ve çevreyi olumlu etkileyen, aynı zamanda yenilikçi ve başarılı uygulamalarla görünürlük ve gelişimlerini yükselten şirketlerin yarışına sahne oluyor. Avrupa'nın önde gelen şirketlerinin katıldığı yarışmada, Türkiye’den Ulusal Şampiyon seçilerek ülkemizi Avrupa’da temsil etmeye hak kazanan Brisa, şimdi ‘Avrupa’nın en iyisi’ olmak için yarışıyor. Türk sanayisinde bir rol model olarak elde ettiği başarıların anlatıldığı tanıtım videosu büyük ilgi gören Brisa, Avrupa birinciliğini hem halk hem de jüri kazananı olarak almayı hedefliyor.

24 Şubat’ta sona erecek olan halk oylamasında Brisa’ya oy vermek için http://www.businessawardseurope.com/vote/detail/the-ukti-award-for-innovation-1/10594 adresindeki ‘Vote’ (Oy ver) butonunu tıklamak ve elektronik posta adresini yazmak gerekiyor. Oy verme işlemi, e-posta adresine gelen linkin onaylanmasıyla tamamlanıyor.

Halk oylamasının yanı sıra seçkin bir jüri tarafından yapılacak değerlendirme sonucunda ‘Avrupa Birincisi’ seçilen şirket, 27 Mayıs’ta düzenlenecek galada ilan edilecek.

Bayman: “Hedefimiz Avrupa’nın zirvesine çıkmak”

Brisa Genel Müdürü Hakan Bayman konu ile ilgili yaptığı açıklamada, müşteri odaklı inovasyon anlayışı ve kurumsal girişimcilik süreçlerinin bir takdiri olarak Avrupa İş Ödülleri’nde finalistler arasında yer almanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Şimdiki hedefimiz, Avrupa’nın zirvesine çıkmak” dedi.

Bayman yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “Brisa olarak, hem Türkiye hem de kendi adımıza büyük başarıya imza attık. Avrupa İş Ödülleri’nde finale kalarak Brisa'nın strateji kurumsal odaklı yönetim, inovasyon & kurumsal girişimcilik yaklaşımı ulaştığı noktayı, uluslararası bir platformda en üst düzeyde tescil ettiğimiz için çok mutluyuz. Gelecek için en iyi yolculuğu tasarlama vizyonumuz doğrultusunda, bir sanayi şirketinden inovasyon şirketine dönüştüğümüz bir süreç yaşıyoruz. Müşteri odaklı inovasyon anlayışımızla, gerek bireysel gerekse kurumsal müşterilerimizin ihtiyaçlarına özel inovatif çözümler sunarak hayatlarını kolaylaştırıyor ve katma değer yaratıyoruz.”


20 Ocak 2015

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77