• BIST 9094.06
  • Altın 2324.48
  • Dolar 32.3555
  • Euro 34.9625
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C

Brisa Tedarikçi Finansmanı Çalışmalarını Figopara ile Dijitalleştiriyor

Brisa Tedarikçi Finansmanı Çalışmalarını Figopara ile Dijitalleştiriyor
Brisa, tedarikçi ödeme işlemlerini Türkiye’nin ilk Figopara ile dijitale taşıyor. İş süreçlerini yeni nesil teknolojilerle geliştirmeye odaklanan Brisa, Figopara işbirliğiyle tedarikçilerine daha hızlı ve kolay bir sistemin avantajlarını sunuyor.

Figopara’nın fintech temelli tedarikçi finansmanı platformu sayesinde Brisa tedarikçileri, faturalarını ihtiyaç duydukları zamanda nakde dönüştürecek ve dijital ortamın sunduğu kolaylık sayesinde hızlı nakit akışı sağlayarak işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

Brisa’nın yeni nesil teknolojilerle iş süreçlerini zenginleştirdiğini ve tüm paydaşlarına da bu kapsamda değer yaratmayı hedeflediğini ifade eden Brisa Finans Genel Müdür Yardımcısı Reşat Oruç; ²Türkiye’de uzun yıllardır sektör liderliğini üstlenen şirketimiz, Türkiye’de etik değerler ve sürdürülebilirlik anlayışı doğrultusunda geniş bir tedarikçi ağı ile faaliyet gösteriyor. Dijitalleşmeyi iş süreçlerinin kalbine yerleştiren bir şirket olarak, tedarikçilerimizle olan süreçlerimizi, tedarikçilerimize fayda sağlayacak şekilde zenginleştirmek üzere yola çıktık. Figopara işbirliğimiz ile tedarikçilerimiz, nakde daha rekabetçi ve etkin bir şekilde ulaşarak çalışmalarına ivme kazandıracaklar” şeklinde konuştu. 

 

Brisa gibi firmaların tedarikçilerini tedarikçi finansmanı platform ile desteklediklerini kaydeden Figopara Genel Müdürü Avşar Dirgin, finansal teknoloji (Fintech) şirketi olarak Türkiye’de bir ilke imza attıklarını, alıcı, satıcı (tedarikçi) ve bankaları Figopara dijital platformunda buluşturduklarını belirtti. Tedarikçi finansmanının alıcı firmalara ödeme vadesinde esneklik, daha verimli işletme sermayesi ve bilanço yönetimi, stratejik tedarikçilere kesintisiz nakit akışı, tedarikçi ile ödeme ve fiyatlandırma konusunda müzakere imkanı ve bankalarla farklı gelir ortaklığı modelleri gibi büyük avantajlar sağladığını vurgulayan Avşar Dirgin, halihazırda binlerce aktif üye firma ile operasyonlarına devam ettiklerini bilgisini verdi. Brisa ve Figopara işbirliği ile hayata geçen Brisa Tedarikçi Finansmanı Projesi’nin 2019 yılı itibarıyla 3 bini aşkın tedarikçinin kullanımına sunulduğunu belirten Dirgin, artan bir taleple karşılaştıklarını, proje ile Brisa tedarikçilerinin onaylı faturalarının vadesini beklemeden diledikleri zaman erken ödeme alma imkanına sahip olduklarını ifade etti.

Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77