• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 15 °C

Busstore’dan Ekim Ayına Özel Alt Takas Fırsatı

Busstore’dan Ekim Ayına Özel Alt Takas Fırsatı
Müşterilerinin taleplerine göre şekillendirdiği özel imkanlarla 2. El pazarına her türlü kolaylığı sağlayan BusStore,

mevcut eski model otobüsünü 2011 model Mercedes-Benz Travego 15 ile yenilemek isteyen müşterilere Ekim ayında çok özel alt takas imkanı sunuyor.

Mercedes-Benz Türk, BusStore markasıyla yürüttüğü 2. El otobüs faaliyetlerinde başarılı performansını sürdürerek, 2015 yılının ilk 9 ayında 422 adetlik satış hacmine ulaştı. Mercedes-Benz Türk BusStore Kısım Müdürü Haluk Burçin Akı, Mercedes-Benz’in Hadımköy’deki merkezinde düzenlediği basın toplantısında BusStore’nin bu yılın 9 aylık performansını ve 2. el otobüs pazarını değerlendirdi.

Otobüs pazarında kendilerinin de beklentilerinin üzerinde 2015 yılına hızlı bir giriş yaptığını söyleyen Haluk Burçin Akı, bu hızın Şubat ve Mart aylarında da devam ettiğini kaydetti.

“2015 yılının ilk 9 ayında 422 adetlik satış hacmine ulaştık”

Mercedes-Benz Türk, BusStore markasıyla yürüttüğü 2. el otobüs faaliyetlerinde başarılı performans sürdürdüklerini kaydeden Haluk Burçin Akı, “Geçtiğimiz yıl 555 adet satış yaparak önemli bir başarıya imza atmıştık. 2015 yılının ilk 9 ayında 422 adetlik satış hacmine ulaştık. 2009 yılından bu yana 2. elde her marka ve model otobüs temin imkanı sunuyoruz,  ihracat pazarlarına yönelik ticari fırsat ve potansiyelleri de değerlendiriyoruz. BusStore olarak profesyonel kadromuzla ‘tek noktada tam hizmet’ felsefesiyle pazardaki tüm otobüsler için alım-satım, takas, sigorta ve finansman imkanı sunuyoruz” diye açıklama yaptı.

Mercedes-Benz Türk tarafından satılan 3 yeni otobüsten 2’si BusStore takası ile gerçekleştiriliyor. Travego otobüslerde ise bu katsayı neredeyse 1’e 1 şeklinde gerçekleşiyor.  BusStore Ekim ayına özel evcut otobüsünü 2011 model Mercedes-Benz Travego 15 ile yenilemek isteyen müşterilere de cazip şartlarla alt takas imkanı sunuyor.

Türkiye genelinde yer alan 22 Mercedes-Benz Türk bayii, 2. El otobüs satışları öncesi ve sonrasında Mercedes-Benz kalite anlayışı ile BusStore’a destek veriyor. Her marka ve model otobüslerin alımını ve satımını gerçekleştiren BusStore, otobüsleri ayrıntılı ekspertizden geçirerek kategorilendirip satışa sunuyor. Böylece müşteriler, kendilerine en uygun 2. El otobüslere gerekli tüm bilgilere detaylı şekilde ulaşarak, güvenli bir seçim yapabiliyorlar. Ayrıca uzman BusStore ekipleri, alım-satımlarda gerekli devir, noter ve ruhsat işlemlerinin müşteri adına takibini de sağlıyor.

2. El ticaret ağında önemli bir yere sahip olan BusStore, pazardaki bilinirliğini arttırmak, potansiyel alıcı ve satıcılara ulaşmak hedefleriyle aktivitelerini yoğun bir tempoda yürütüyor. Bu faaliyetler, Türkiye’nin dört bir yanında düzenlenen sektörel fuar katılımları, otogar etkinlikleri, bölgesel müşteri organizasyonları, sektörel gazete/dergi ilan ve haber çalışmaları ile dönem dönem müşterilerin bizzat ziyaret edildiği aktiviteleri de kapsayan geniş bir iletişim yelpazesini oluşturuyor. Türkiye pazarının yanısıra ihracat pazarlarında da faaliyet gösteren şirket, bu alanda da iş hacmini giderek artırıyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77