• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C

Citroën Berlingo Bayilerde Yerini Aldı

Citroën Berlingo Bayilerde Yerini Aldı
Citroën, ticari araç segmentinin önde gelen modeli Yeni Citroën Berlingo, Türkiye genelindeki 50’den fazla satış noktasında kullanıcıları ile buluşmaya başladı.

Otomotiv sektöründe ‘Créative Technologie’ imzası ile ilerleyen Citroën, yenilikçi tasarımlarını akıllı teknolojilerle buluşturduğu modellerini otomobil severlerle buluşturmaya devam ediyor. İlk kez İstanbul Autoshow’da Türk tüketicisi ile buluşan Yeni Citroën Berlingo yolculukları daha keyifli ve güvenli hale getiriyor. Yenilenen ön yüzü ile daha dinamik ve çekici bir görünüme kavuşan hem de donanım özellikleriyle segmentinde fark yaratan Yeni Citroën Berlingo, Haziran ayından itibaren Citroën bayilerinde yerini almaya başladı.

Güç, yakıt tasarrufu, güvenlik alanlarında yüksek performans sergileyen Citroën Berlingo’nun yenilenen donanım özellikleri arasında 7'' dokunmatik ekranı, Modutop® cam tavanı, led gündüz farları, ESP, hillholder, hız sınırlayıcısı ve hız sabitleyicisi bulunuyor. Tasarımı ve yenilenen donanım özellikleri ile Berlingo konfor arayanların tercihi olmaya aday. 

Ön tampona kavuşan Berlingo segmentinde fark yaratıyor

Citroën, Modutop® cam tavanı, geniş iç alanı, modüler tasarımı ile hafif ticari otomobil sektörüne yeni bir soluk getirerek çıtayı daha da yukarı çekmeye hazırlanıyor. Modern görünümü ve müşteri beklentilerine pratik çözümler üretebilmesi ile öne çıkan Berlingo, hafif ticari araç kullanımına uygun ‘Panelvan’ ile aile kullanımına uygun ‘Multispace’ olmak üzere iki farklı seçeneğe sahip. Çekici ön yüzü ile birlikte yeniden konumlandırılmış led’li gündüz farlarına, yeni bir radyatör ızgarasına ve ön tampona kavuşan Berlingo, segmentinde fark yaratıyor. 

Yeni Berlingo'nun Multispace seçeneğinde, açılabilen arka yan camlar, daha rahat koltuklar ve daha konforlu süspansiyonlara yer veriliyor.  Hafif ticari versiyonu Extenso® ise; kabin ile birlikte ön tarafta üç adet modüler koltuğa sahip. Tüm Berlingo versiyonlarında hız sabitleyici ve hız sınırlayıcı standart olarak sunuluyor. Daha fazla kişiselleştirme imkanı da sunan yeni Berlingo'nun orta konsolunda konumlanan 7''lik multimedya sistemi ise  cep telefonlarıyla etkileşebilme özelliğine sahip.  Yolculukları daha keyifli ve konforlu hale getiren Yeni Citroën Berlingo 41 bin 600 TL’den başlayan avantajlı fiyatlarla Citroën bayilerinde yerini alıyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77