• BIST 9631.59
  • Altın 2475.941
  • Dolar 32.4479
  • Euro 34.4714
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

Continental’e ‘ Yılın Lastik Üreticisi’ Ödülü

Continental’e ‘ Yılın Lastik Üreticisi’ Ödülü
Continental, Tire Technology International tarafından yılın lastik üreticisi seçildi.

Continental, ‘Tire Technology International’ (Uluslararası Lastik Teknolojisi) dergisi tarafından verilen ‘Yılın Lastik Üreticisi’ ödülünün sahibi oldu. 2008 yılından beri takdim edilen ödülün bu seneki töreni, Hannover’daki Lastik Teknolojisi Expo 2017 Fuarı’nda gerçekleştirildi. ABD, Avrupa, Hindistan ve Japonya’daki uzmanlardan oluşan 27 kişilik jüri, firmaların son 1 yılda yaptığı yatırımları inceleyerek karar verdi. Adaylar ise Tire Technology International okuyucuları ve editör kadrosu tarafından belirleniyor.

Continental AG Yönetim Kurulu Üyesi ve Lastik Bölümü Başkanı Nikolai Setzer konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Bu ödül bizi çok heyecanlandırdı. Uzun dönem büyüme stratejimiz, ‘Vizyon 2025’ kapsamında durmadan çalışarak gerçekleştirdiğimiz çok sayıda teknoloji projesi ve yeniliğin takdir edildiğinin göstergesi niteliğini taşıyor ve aynı zamanda, en yenilikçi lastik üreticisi olarak ödül almak, küresel çapta sayıları 50 bini aşan çalışanımızı bu yolda adım adım ilerlemeye devam etmeleri için motive ediyor ” açıklamasını yaptı.

Tire Technology International editörü ve Jüri Başkanı Graham Heeps ise, “Avrupa'dan Çin pazarına, ultra yüksek performans lastiklerinden zirai lastik segmentine kadar tüm tüketiciler, Continental'in geçtiğimiz on iki ay boyunca olağanüstü bir kararlılıkla araştırma ve geliştirme, test ve üretim süreçlerine yaptığı yatırımların faydasını görecek. Yılın Lastik Üreticimizi tebrik ediyoruz" açıklamasını yaparken, her yıl verilen bu yenilikçilik ve mükemmeliyetçilik ödülünün, özellikle lastik tasarım ve üretim endüstrisinin en parlak fikirlerini ve titiz çalışmalarını onurlandırdığının altını çiziyor.

Continental’in Ar-Ge, test ve üretim ekipmanlarına yaptığı yatırımlarla, uzun dönem büyüme stratejisi olan ‘Continental 2025 Vizyonu’ kapsamında hayata geçirdiği projeler Tire Technology International jürisi tarafından beğeni ile karşılanırken, ödül sürecinde üç ana faktör belirleyici oldu. Bunların arasında Continental’in yüksek performanslı teknoloji merkezi, karahindiba köklerinden elde ettiği doğal kauçuk ve kapasite artışı yer aldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77