• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

DAF’tan 2017’nin İlk Teslimatlar Çebiler ve Medetoğulları’na Gerçekleştirildi

DAF’tan 2017’nin İlk Teslimatlar Çebiler ve Medetoğulları’na Gerçekleştirildi
DAF Türkiye ana bayisi DAF Glokal, yılın ilk teslimatlarını 4 Ocak 2017 tarihinde markanın İstanbul Anadolu yakasındaki merkez tesislerinde gerçekleştirdi.

2016 yılında Türkiye’de yeniden yapılanma çalışmalarına hız veren DAF’ın  ana bayisi Glokal Motorlu Araçlar, gerçekleştirdiği ilk törenle Çebiler Uluslararası  Taşımacılık’a 7 adet çekici teslim etti.

Çebiler Uluslararası Nakliyat’a 7 adet DAF XF 460 araçtan oluşan teslimat törenine Glokal Motorlu Araçlar Pazarlama A.Ş Yönetim Kurulu Murahhas Aza Ümit Karaarslan, DAF Trucks Türkiye Ticari Araç Müdürü Yusuf Can, DAF Glokal Satış Müdürü Soner Alperöz, DAF Glokal Operasyon Direktörü İsmail Şimşek, Suzuki Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Üzdiyen, Çebiler Uluslararası Nakliyat’ın sahibi Ali Osman Çebi, Operasyon Müdürü Erhan Kılıç ve Satınalma Müdürü Tolga Ekmekçi katıldı.

Çebiler Uluslararası Nakliyat’ın sahibi Ali Osman Çebi, aşırı rekabetten dolayı sıkıntı yaşandığını, aracın satın alınmasından sonra emtia ve sürücüsünün ayrı sıkıntı olduğunu söyledi. Bazı ağır ticari araç markalarının satış sonrasında iyi bazılarının yetersiz olduğunu ve DAF yetkililerinden aracın satış sonrasında da aynı ilgiyi beklediklerini açıkladı.

40 yıllık nakliye işinde olduğunu ve ilk defa filosuna DAF marka araç aldığını söyleyen Çebi,  nakliyecinin finansman zorluğu yaşadığına değinen Çebi, özellikle bankalardan daha iyi şartlar sunan finansman seçeneklerinin DAF tarafından sunulmasını da beklediklerini aktardı.

İstanbul ve Mersin Servisleri Açılacak

Glokal Motorlu Araçlar Pazarlama A.Ş Yönetim Kurulu Murahhas Aza Ümit Karaarslan da DAF’ın Türkiye’de yapılanmasının devam ettiğine işaret ederek esas satışlarının bu yıl yapacaklarını ifade etti. Anadolu Yakası’nda Orhanlı’da servis açtıklarını ve yakın zaman Avrupa Yakası’nda uygun bir noktada  yeni bir servis açacakları bilgisini veren Karaarslan, Mersin, Adana Gaziantep bölgesine de satış ve satış sonrası yatırım yapacaklarını da sözlerine ekledi.

2017’de hızlı bir giriş yapacaklarını söyleyen Karaarslan, özellikle 2017’nin ikinci yarısında pazarın hareketli olacağını beklediklerini ve toplam satışlarda 2016 ile benzerlik göstermesini beklediklerini kaydetti.

DAF Trucks Türkiye Ticari Araç Müdürü Yusuf Can ise, Paccar Finance için çalışmalarının sürdüğünü uzun vadede bunu Türkiye’de hizmete alacaklarını açıkladı. Amerika ve Avrupa’da finans şirketlerinin olduğunu uzun vadede bu yapının Türkiye’ye de geleceğini vurguladı.

DAF Glokal tarafından gerçekleştirilen ikinci törende ise Medetoğulları’na 3 adet DAF XF 460 çekici teslim edildi.

Düzenlenen törene Glokal Motorlu Araçlar Pazarlama A.Ş Yönetim Kurulu Murahhas Aza Ümit Karaarslan, DAF Trucks Türkiye Ticari Araç Müdürü Yusuf Can, DAF Glokal Satış Müdürü Soner Alperöz, DAF Glokal Operasyon Direktörü İsmail Şimşek, Suzuki Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Üzdiyen, Medetoğlu Uluslararası Nakliyat’tan Yönetim Kurulu Başkanı Asım Medetoğlu, Genel Müdür Engin Medetoğlu ile şirket yöneticileri Fatih Medetoğlu ve Ömür Medetoğlu katıldı.  Filolarında bulunan 60 adet araçla İran, Azerbaycan ve Türki Cumhuriyetleri’ne taşıma yaptıklarını ve filonun büyük kısmının DAF marka araçlardan oluştuğu kaydeden Medetoğlu Uluslararası Nakliyat Genel Müdürü Engin Medetoğlu, faaliyet gösterdikleri güzergahta büyük sıkıntılar yaşanmadığını açıkladı.

Tercih Sebebi Verimli Yakıt Tüketimi

DAF’tan 2017’nin İlk Teslimatlar Çebiler ve Medetoğulları’na Gerçekleştirildi2017 başında hem ülke hem de şirketleri adına yatırım yapmayı istediklerini kaydeden Medetoğlu, DAF’ı tercih etme sebeplerinin başında yakıt tüketimindeki verimliliği ve konfor olduğunu aktararak, “Araçlarımız çalıştıkları zorlu şartlara sahip ülkelerde 100 kilometrede 27-30 litre seviyesinde yakıt tüketiyor. Euro 6 araçlarla yakıt tüketiminin daha da düşmesini bekliyoruz” dedi.

Zor bir dönemden geçtiklerini belirten Glokal Motorlu Araçlar Pazarlama A.Ş Yönetim Kurulu Murahhas Aza Ümit Karaarslan, Medetoğlu firmasıyla çalışmaktan büyük memnuniyet duyacaklarını söyledi. Karaarslan, DAF Türkiye ile birlikte markayı uzun süren kış uykusundan kaldırarak, faaliyetlerini arttırarak devam edeceklerini vurguladı.

DAF’ın sadık bir müşterisine teslimat yaptıklarını kaydeden DAF Trucks Türkiye Ticari Araç Müdürü Yusuf Can ise bu işbirliğinden duydukları memnuniyetlerini dile getirdi. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77