• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 25 °C

Doğalgazlı Iveco Daily'e Ödül

Doğalgazlı Iveco Daily'e Ödül
Iveco’nun Daily Hi-Matic Natural Power aracı resmi lansmanından yalnızca birkaç gün sonra panel van kategorisinde “2018 Yılının Sürdürülebilir Panel Vanı” ödülünü kazandı.

Daily Hi-Matic Natural Power, van kategorisinde prestijli “2018 Yılının Sürdürülebilir Panel Vanı” unvanını kazandı. LifeGate ortaklığıyla “Vado e Torno” dergisinin verdiği ödül, kullanılan malzemeler ve enerji geri kazanımından, sürdürülebilir gelişime kadar geri dönüşüm ekonomisi sektöründeki önemli oyunculara yönelik olan Ecomondo 2017 ticaret fuarında sunuldu.

Daily Hi-Matic Natural Power, yeni Daily Blue Power ürün ailesinin bir parçasıdır. Iveco, bu ürün ailesinin lansmanını, yeni fabrika satış mağazası ve Daily’nin yuvasına geçiş kapısı olan Yeni Daily Center’ın Suzzara’daki gerçekleşen açılışında yapmıştı.

Bu yeni satış mağazası, birçok ödül kazanmış olan Daily ürün ailesini en iyi hâliyle göstermek ve benzersiz bir müşteri deneyimi sunmak üzere açıldı. Ziyaretçiler, Daily’nin yeniliklerden ve başarılardan oluşan uzun geçmişinin yanı sıra, bu olağanüstü ürün ailesinin öne çıkmasını sağlayan özellikleriyle gelişmiş teknolojilerini keşfedebilirler. Müşteriler ayrıca fabrikada Daily’nin montaj sürecini görerek montaj hattından çıkan araçların tutarlı bir şekilde oldukça kaliteli olmasını garanti eden gelişmiş üretim teknolojilerini ve süreçlerini doğrudan deneyimleyebilirler.

Suzzara’da üretilen yeni Daily Blue Power ailesi, operatörleri, şehirlerde giderek katılaşan trafik ve erişim kısıtlamalarından kurtararak sınırları olmayan taşımacılık kavramının yolunu açıyor. Bu şekilde, şehir taşımacılığı yapan operatörler için sürdürülebilir bir iş ortağı olmayı hedefliyor.

Yılın Sürdürülebilir Panel Vanı ödülünü kazanan Daily Hi-Matic Natural Power, Iveco’nun Doğal gazla çalışan motor teknolojisinin sürdürülebilirliği ile sınıfına özgü 8 vitesli Hi-Matic vitesinin mutlak sürüş keyfini bir araya getirerek aracın şehiriçi taşımacılık uygulamaları için en iyi çözüm hâline gelmesini sağlıyor. Bu araç, Daily’nin bilinen özellikleri olan sağlamlık, performans ve güvenirliğinin yanı sıra daha fazla rahatlık ve yakıt tüketiminde, çevreyi kirleten maddelerin salınımında ve CO2 oranında büyük ölçüde azalma ile sınıfının en iyi sürdürebilirlik özelliklerini sunuyor.

Doğalgazlı Iveco Daily'e ÖdülJüri heyetinin Daily Hi-Matic Natural Power’ı ödüle layık görmesinin nedeni: “Aracın dördüncü neslinin geçen yıl satışa sunulmuş olmasına karşın Daily’nin hem küçük hem de büyük ölçekte sürekli yapılan güncellemeler ve iyileştirmelerle daha fazla sürdürülebilirliğe doğru ilerlemeyi sürdürmesi. Blue Power serisinin lansmanıyla 3,0 litrelik doğal gazlı modeli aynı zamanda ZF tarafından üretilen Hi-Matic 8 vitesli otomatik vitesle donatılmıştır. Kalitedeki bu büyük sıçrama sürüş konforunu büyük ölçüde arttırmasının yanı sıra hem performans hem de yakıt tüketimi açısından genel deneyimi ideal hâle getirmektedir. Daily Hi-Matic Natural Power, son gelişmeyle şehir merkezlerindeki dizel araçların yerini almaya daha da uygun bir aday hâline gelmiştir. Bunun nedeni, manuel modele kıyasla daha da düşük emisyonlar (düşük yakıt tüketimi), düşük gürültü seviyeleri (Eco işleviyle iyileştirilmiştir) sağlarken aynı performansı sunmasıdır. Bu araç serisi, yeterli özelliklerden çok daha fazlasını sağlamaktadır.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77