• BIST 8980.39
  • Altın 2281.96
  • Dolar 32.3217
  • Euro 35.018
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C

Doğan Taşımacılık Filosunu Krone İle Genişletti

Doğan Taşımacılık Filosunu Krone İle Genişletti
Krone, nakliyecilik sektörünün önemli oyuncularından Doğan Taşımacılık’a 8 adet Mega Liner Huckepack (HP) teslim etti.

Krone Tire fabrikasında gerçekleşen teslimat törenine Krone Türkiye CEO’su Rıza Akgün, Doğan Taşımacılık Firma Ortağı Yılmaz Doğan, Krone Türkiye Satış Müdürü Ömürden Özacar, Doğan Taşımacılık Genel Müdürü Gökalp Lise ve Krone Türkiye Satış Yöneticilerinden Erkan Şenyurt katıldı. Bu teslimatla birlikte Doğan Taşımacılık’ın filosundaki tüm treylerler Krone imzası taşıyor. 

Krone’nin, Tire’de müşterileri için ürettiği Mega Liner HP, karayolu ve denizyolunun yanında tren taşımacılığında da nakliyecinin her türlü ihtiyacını karşılıyor. 385/55 R 22,5 lastik ebatlı, 2.85-3.00 metre yükseklikteki Krone Mega HP; karayolu, Ro-Ro ve tren kombine taşımacılığında uygun donanımlar ve şasi yapısı ile üretiliyor. Çatının, yan perdelerin birbirinden bağımsız hareket edebildiği üst yapı sistemini kullanıcılarına standart olarak sunan Mega Liner Huckepack, çift seyahat yüksekliklerinde de Code XL sertifikasına sahip.

Müşteri odaklı yaklaşımlarıyla satış grafiklerini sürekli yükselttiklerini belirten Krone Türkiye CEO’su Rıza Akgün, “Doğan Taşımacılık’a bizi tercih ettikleri için teşekkür ediyoruz. Kendileri bizim en eski müşterilerimizden. Bize ve Krone markasına duydukları güvenin karşılığını verebildiğimiz için çok mutluyuz” ifadelerini kullandı.

Doğan Taşımacılık Firma Ortağı Yılmaz Doğan ise, “Yıllar önce Krone ile başlattığımız serüvenimize yine Krone ile devam etmenin gururunu taşıyoruz. Krone’nin Türkiye’ye yaptığı yatırımlar ve araçlarının verdiği güven tercihlerimizde önemli rol oynuyor. Ayrıca bize ikinci elde takas imkanı sağlamaları da çok önemli bir avantaj oldu. Tüm Krone çalışanlarına teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77