• BIST 9524.59
  • Altın 2495.87
  • Dolar 32.5928
  • Euro 34.7115
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 13 °C

Dokuz Eylül’de Kariyer Günleri Sürüyor

Dokuz Eylül’de Kariyer Günleri Sürüyor
Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Denizcilik Kulübünün düzenlediği 19’uncu Bahar Kariyer Günleri’nin üçüncü oturumu 08 Nisan tarihinde lojistik işletmelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Denizcilik Kulübünün düzenlediği ve 06-15 Nisan tarihleri arasında iki hafta sürecek olan 2015 Bahar Kariyer Günleri’nin ilk haftası 06-07 ve 08 Nisan 2015 günlerinde düzenlenecek olan üç oturumla 06 Nisan 2015 tarihinde başladı. Denizcilik Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Seçil Varan’ın başkanlığını yaptığı üçüncü oturum, Origin Lojistik İşletme Ortakları Yüksel Kahraman ve Merdan Erdoğan, Ekol Lojistik Ege Bölge Müdürü Sonnur Saatçioğlu ve Batı Nakliyat ve Ticaret AŞ. Anadolu Bölge Direktörü Burçak Er’in katılımı ile gerçekleştirildi.

Origin Lojistik İşletme Ortağı Yüksel Kahraman yaptığı konuşmada, Uluslararası bazı büyük armatör ve freight forwarder şirketlerinden örnekler vererek bu şirketlerin Türkiye’de yatırımlarını arttırdıklarına, bu durumun sektörde yeni iş olanakları yaratacağını belirtti.

Kahraman’dan sonra söz alan Origin Lojistik İşletme Ortağı Merdan Erdoğan, öğrencilere ilgi alanlarına göre hangi sektöre yönelmek istediklerini belirlemelerinin çok önemli olduğunu belirterek kariyer planlarını bu doğrultuda yapmaları gerektiğini kaydetti.

Ekol Lojistik Ege Bölge Müdürü Sonnur Saatçioğlu ise, Ekol Lojistiğin denizcilik alanında Ro- Ro taşımacılığına başladığını, bu amaçla 5 gemiye çıktıklarına dikkat çekerek intermodal taşımacılığın önemine vurgu yaptı.

Son olarak söz alan Denizcilik Fakültesi 2004 yılı mezunu olan Burçak Er, öğrencilerin sektörün farklı dallarını görerek seçimlerini ona göre yapmalarını ve o sektörde kalıcı olmaları gerektiğini belirtti. Öğrencilere meslek yaşamlarında özverili ve takım çalışmasına uyumlu olmalarını öğütleyerek sözlerine son verdi.

Oturumun son kısmında konuşmacılar öğrencilerin sorularını cevaplandırdılar. Oturumun sona ermesinin ardından Denizcilik Kulübü üyeleri oturum başkanı ve konuşmacılara kulüp adına teşekkür belgelerini sundular.

Dokuz Eylül’de Kariyer Günleri Sürüyor

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77