• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 9 °C

Ekol Haftalık Sete-Lavrıo Seferlerine Başladı

Ekol Haftalık Sete-Lavrıo Seferlerine Başladı
Ekol, Yunanistan( Lavrio Limanı) ile Fransa (Sète Limanı) arasında düzenli Ro-Ro seferlerine başlıyor.

Intermodal taşımacılıkta Avrupa’daki iddiasını artırarak sürdüren Ekol,Yunanistan(Lavrio Limanı) ile Fransa (Sète Limanı) arasında düzenli Ro-Ro seferlerine başlıyor.

Yeni hat ile başta Yunanistan, İspanya, Fransa ülkeleri arasındaki Avrupa içi taşımadan aldıkları payı artırmak istediklerini iletenTaşımacılık Genel Müdürü Murat Boğşunları söyledi. “Yeni Ro-Ro hattımız sayesinde Lavrio Limanı’nı, Yalova ve Trieste’nin (İtalya) ardından Sète Limanı’na (Fransa) da network olarak bağlamış olduk.Sète Limanı üzerinden;Yunanistan’aFransa, İspanya, Portekiz, Benelux ve İngiltere’yi kapsayan coğrafi alan için intermodal çözümler sunuyoruz. RoRo seferleriyle entegre olarak planlanmış şekilde, Sète-Bettembourg(Lüksemburg) ve Sète–Zeebruge (Belçika) hatlarında gidiş dönüş olmak üzereblok trenhizmetlerimizle müşterilerimize yenilikçikarayolu çözümleri sunuyoruz. Böylelikle Ekol İspanya, Ekol Fransa ve Ekol Yunanistan müşterileri için pazardan farklılaşmış, sürdürülebilir taşımacılık çözümlerini sunabiliyoruz.”

Dört limanda faaliyet gösteren Ekol’ün, 48 blok treni ve altı Ro-Ro  gemisi ile güçlü oyunculardan birisi olduğunu belirten Boğ, “Son yıllarda intermodal taşımacılık ağımızı yeni hatlarla zenginleştirdik. Hedefimiz çevre dostu hizmetler sunmak ve Avrupa'daki varlığımızı güçlendirmek. Sunduğumuz intermodal çözümler sayesinde şirketimiz, ayda 850 futbol sahası büyüklüğünde bir ormana eşdeğer 365 bin ağacı kurtarıyor. İntermodal taşımacılıkla dünyayı 365 kere dolaşmaya yetecek miktarda yakıttan tasarruf ediyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77