• BIST 9079.97
  • Altın 2322.335
  • Dolar 32.3413
  • Euro 34.9435
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

Elmas Grup Lojistik Renault Trucks İle Büyüdü

Elmas Grup Lojistik Renault Trucks İle Büyüdü
Elmas Lojistik, filosunu 5 adet Renault Trucks T 460 Euro 6 çekici ile büyüttü. Yeni alımlar ile birlikte firma filosundaki Toplam Renault Trucks sayısını 60’a yükseltti.

İzmir Koçaslanlar Otomotiv’de gerçekleştirilen teslimat törenine, Renault Trucks Türkiye Bölge Müdürü Engin Demirel, Elmas Grup Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Elmasoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Elmasoğlu, Genel Müdür Akın Kastaş ve Satış Yöneticisi Ömer Gündem katıldı.

Renault Trucks Türkiye Bölge Müdürü Engin Demirel, 65 yıla dayanan ticari geçmişiyle lojistik sektörünün lider firmalarından biri olan Elmas Group Lojistik’in yeni çekici alımında Renault Trucks’ı tercih ederek filo güçlendirme yatırımlarında yola kendileriyle devam etmesinden ve sürdürülen işbirliğinden dolayı duyduğu gururu ve mutluluğu belirtti.

Demirel,  “Renault Trucks’ın Ege’deki ilk Euro 6 motorlu çekici teslimatı olması sebebiyle bu törenin bizim için ayrı bir önemi var. Karlılık, sağlamlık, konfor ve güvenlik kriterlerinde en üst düzey özelliklere sahip Renault Trucks T 460 çekiciler, kanıtlanmış teknolojilere dayalı yeni Euro 6 motorlara sahip. Çevreci yaklaşımından dolayı Elmas Grup Lojistik’i kutluyor, Elmas Grup Lojistik, Renault Trucks ve Koçaslanlar Otomotiv ortaklığımız ile teslim edilen T serisi Euro 6 araçlarımızın bol kazançlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Elmas Grup Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Elmasoğlu ise, yeni araç alımlarında Renault Trucks araçlarının sunduğu en düşük yakıt tüketimi, güvenlik, konfor, ikinci el değeri kaliteli ve yaygın servis ağı unsurlarını dikkate alarak seçim yaptıklarını belirtti. Renault Trucks ile 8 yıldır sürdürülen uyumlu çalışma ortamını Koçaslanlar Otomotiv kalite ve güvencesi ile sürdürmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Elmasoğlu, Renault Trucks araçlar sayesinde toplam sahip olma maliyetlerini en aza indirdiklerini kaydetti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77