• BIST 8718.11
  • Altın 2244.816
  • Dolar 32.3308
  • Euro 35.1735
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C

EuroTurk Lojistik ve Transtur Krone Dedi

EuroTurk Lojistik ve Transtur Krone Dedi
Krone, Tire fabrikasında düzenlenen teslimat töreninde Türkiye’deki faaliyetlerine yeni başlayan İngiltere merkezli EuroTurk Lojistik’e 10 adet Mega Liner, Kayseri merkezli Transtur’a ise 5 adet Mega Liner teslimatı gerçekleştirildi.

Krone’nin Tire fabrikasında düzenenlenen teslimat töreninde Krone Türkiye CEO’su Rıza Akgün ve Krone Bölge Satış Yöneticisi Erkan Şenyurt, EuroTurk Lojistik Genel Müdürü Suat Atalay’ı ağırladılar. Teslimat töreninin ardından kısa bir açıklama yapan Rıza Akgün, “EuroTurk Lojistik İngiltere’deki faaliyetlerinden tanıdığımız, bildiğimiz bir firmadır. İşlerini oldukça profesyonel yapan ve satın alma kararlarında maksimum titizlikle hareket eden EuroTurk Lojistik’in Türkiye’deki ilk tercihi olmaktan gurur duyuyoruz. Mega treylerimizin onların her türlü ihtiyacını karşılayacağını biliyoruz, hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

EuroTurk Lojistik Genel Müdürü Suat Atalay ise yaptığı açıklamada, “Mega treylerin mucidinden 10 adet Mega Liner alarak Türkiye’deki faaliyetlerimize başlamış olmaktan ötürü çok mutluyuz. Krone’nin Avrupa genelinde ve Türkiye’de olumlu referansı çok yüksek seviyede. Kalite, sağlamlık ve uzun ömürlülük konularında kendini kanıtlamış bir firma olmasıyla birleşince bu kararı verdik. Bizi bugün İzmir’deki bu güzel tesiste ağırladılar, hem bunun için hem de bu güzel tesisi ülkemize kazandırdıkları için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. 

Transtur’un Kayseri’deki merkezinde gerçekleşen teslimat töreninde firma sahibi Celal Turgut, Krone’nin Bölge Satış Yöneticisi Kemal Sungar’ı ağırladı. Krone adına Celal Turgut’a plaket verilirken, Transtur’un filosuna yeni kattığı 5 adet Mega Liner’ın teslimatı gerçekleştirildi.

EuroTurk Lojistik ve Transtur Krone Dedi

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77