• BIST 8904.8
  • Altın 2240.205
  • Dolar 32.3363
  • Euro 35.099
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

ExxonMobil’in Yeni Ürün Ailesi Ustalara Tanıtıldı

ExxonMobil’in Yeni Ürün Ailesi Ustalara Tanıtıldı
ExxonMobil çatısı altında yer alan ve ülkemizde 113 yıldır madeni yağların üretimi ve pazarlanması konusunda faaliyetlerini sürdüren Mobil Oil Türk A.Ş., “Ustaların İş Yükünü Hafifleten Ticari” buluşmalarına Antalya’dan başladı.

ExxonMobil çatısı altında yer alan ve ülkemizde 113 yıldır madeni yağların üretimi ve pazarlanması konusunda faaliyetlerini sürdüren Mobil Oil Türk A.Ş., distribütörlerinin katılımıyla sanayi sitelerindeki işyeri temsilcileri için düzenlediği ve tüm Türkiye’yi kapsayacak “Ustaların İş Yükünü Hafifleten Ticari” buluşmalarına Antalya’dan başladı. ExxonMobil’in hafif ticari araçlar için özel olarak geliştirdiği Mobil Delvac Hafif Ticari Araçlar ürün ailesinin tanıtımının yapıldığı ve genel otomotiv ürünlerinin konuşulduğu ExxonMobil yetkili distribütörü Makyağsan tarafından gerçekleştirilen seminere ustalar yoğun ilgi gösterdi.

Mobil Oil Türk A.Ş. Ticari Araç Yağları Sektör Uzmanı Aydın Güney, hafif ticari araçlar için özel olarak geliştirilen Mobil Delvac Hafif Ticari Araçlar ürün ailesiyle ilgili olarak, “ExxonMobil tarafından geliştirilen ve tüketicilere sunulan yepyeni bir kategoriye start verdik. Hafif ticari araçlar özelinde geliştirdiğimiz yeni ürün serimizin Türkiye’deki hafif ticari araç kullanıcılarının ihtiyaçlarına özel çözümler getireceğine inanıyoruz. Önümüzdeki dönemde hafif ticari araç sektöründe ciddi bir büyüme bekleniyor. Yeni ürünlerimizle ve hafif ticari yağlar konusundaki uzmanlığımız sayesinde son kullanıcı için değer yaratmayı hedefliyoruz. Mobil olarak, Türkiye’de hafif ticari araçlara özel yepyeni bir yağ kategorisini 5 ve 7 litrelik ambalajlarda piyasaya sürdük” dedi.

Servis dışı kalma sürelerini kısaltıyor

Mobil Delvac™ Light Commercial Vehicle M 5W-30, Mobil Delvac™ Light Commercial Vehicle F 5W-30, Mobil Delvac™ Light Commercial Vehicle 5W-30 ve Mobil Delvac™ Light Commercial Vehicle 10W-40 olmak üzere 4 özel üründen oluşan Mobil Delvac Hafif Ticari Araçlar ürün ailesi, hafif ticari araç kullanıcılarına sunduğu avantajlarla dikkatleri çekiyor. Mobil Delvac Hafif Ticari Araçlar ürün ailesi, şehir içinde zorlu sürüş koşullarında motoru koruması ve yakıt ekonomisi sağlamasıyla ön plana çıkarken, servis dışı kalma sürelerini kısaltarak hafif ticari araç kullanıcılarına hem zamandan hem de maliyetlerden tasarruf imkanı sunuyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77