• BIST 9079.97
  • Altın 2323.531
  • Dolar 32.3714
  • Euro 34.8891
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

Filolara Volvo Trucks Gücü

Filolara Volvo Trucks Gücü
Gökdenizler Otomotiv, lojistik faaliyetleri için 4 adet Volvo Trucks FH500 çekiciyi filosuna katarken, Uzman Ağır Nakliyat filosunu 540hp gücünde Volvo Trucks FH13 6x4 ile güçlendirdi.

Gökdenizler Otomotiv, lojistik faaliyetleri için 4 adet Volvo Trucks FH500 çekiciyi filosuna kattı. Bu yeni alımlar ile birlikte firma filosundaki toplam Volvo Trucks çekici sayısı 30’a yükseldi. Teslimat törenine Gökdenizler Group adına Yönetim Kurulu Başkanı Abidin Gökdeniz, Volvo Trucks adına ise Temsa İş Makinaları Genel Müdürü Eşref Zeka katıldı.

Gökdenizler Group Yönetim Kurulu Başkanı Abidin Gökdeniz, teslimat töreninde yaptığı konuşmada, “Lojistik faaliyetine başladığımız günden bugüne Volvo Trucks’dan hiç vazgeçmedik. Volvo Trucks ile hizmet verdiğimiz bölgelerde fark yaratıyoruz ve Temsa İş Makinaları ile çalışmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Önümüzdeki dönemlerde işbirliğimizin güçlenerek devam edeceğine inanıyorum” dedi.

Temsa İş Makinaları Genel Müdürü Eşref Zeka ise, “Gökdenizler Group yerel ve uluslararası nakliyatta kendini kanıtlamış bir firma. Batı Avrupa’nın çeşitli ülkelerine gerçekleştirdiği lojistik faaliyetlerinde yer verdiği filonun tamamı Volvo Trucks araçlarından oluşuyor. Verdikleri servis hizmetleri ile de güvendiğimiz ve çalışmaktan büyük mutluluk duyduğumuz bir iş ortağımız. İşbirliğimizi güçlendirerek sürdüreceğiz” diye konuştu.

Mersin ve İstanbul merkezli Uzman Ağır Nakliyat, yeni teslim aldığı 540hp gücünde Volvo Trucks FH13 6x4 ile filosunu güçlendirdi.

Mersin ve İstanbul merkezli Uzman Ağır Nakliyat, yeni teslim aldığı 540hp gücünde Volvo Trucks FH13 6x4 ile filosunu güçlendirdi.Teslimat töreninde firma ortaklarından Recep Can, Uzman Ağır Nakliyat adına yaptığı açıklamada Volvo Trucks çekicilerin sağladığı yakıt tasarrufu, sürüş kolaylığı ve etkin çekiş gücü sayesinde kârlılıklarını arttıracaklarını belirtti ve şöyle devam etti: “Volvo Trucks FH13 6x4 çekiciyi ağır nakliyatta beklediğimiz performansı ve yakıt tasarrufunu sağlayacağını bildiğimiz için tercih ettik. Böylece müşterilerimize daha iyi hizmet sunabileceğiz. Temsa İş Makinaları’na bizi Volvo Trucks kalitesiyle buluşturduğu için teşekkür ederiz.”

Temsa İş Makinaları adına teslimat töreninde yer alan bölge satış yöneticisi Umut Şahin ise “Uzman Ağır Nakliyat gibi bilinçli müşteriler ile çalışmak bizi her zaman mutlu ediyor. Kendileri ile uzun soluklu bir iş birliğine imza atacağımıza inanıyoruz” dedi

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77