• BIST 9524.59
  • Altın 2522.673
  • Dolar 32.5237
  • Euro 34.5672
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C

Ford Trucks'ın Bayi Sayısı 25'e Ulaştı

Ford Trucks'ın Bayi Sayısı 25'e Ulaştı
Ford Trucks’ın 2015’teki ikinci 4S plazası Sakarya’da açıldı.

Ford Trucks müşterilerine satış, servis, yedek parça ve ikinci el olmak üzere tüm hizmetleri aynı çatı altında vermek için 4S konseptiyle hizmete giren Ford Trucks bayi sayısı 25’e ulaştı. Ford Trucks 2015’teki ikinci 4S tesisini Sakarya’da hizmete açtı.

Açılış törenine, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Sakarya İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün ve Ford Otosan’ın üst düzey yöneticileri katıldı

Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Y. Koç yaptığı konuşmada, “Biz şirketimize yeni yatırımlar yaparken, bayilerimiz de bizimle birlikte yatırım yapıyor ve bu sayede kamyon bayi ağımız da giderek güçleniyor. Bugün bayilerimiz ağır ticari araç stratejimiz doğrultusunda başlattığımız Ford Trucks yapılanması için 125 milyon TL yatırım yaparak, eskiden ayrı çatılar altında yürütülen satış, servis, yedek parça ve ikinci el hizmetlerini 4S konseptiyle tek çatı altına topluyoruz” dedi.

Koç: “Türkiye genelinde 30 Ford Trucks plaza ile hizmet vermeyi hedefliyoruz”

Ford Trucks hizmeti veren tesis sayısının 25’e ulaştığını belirten Koç, 2015 sonu itibariyle Türkiye genelinde toplam 30 Ford Trucks plaza ile hizmet vermeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Ali Y. Koç konuşmasını şöyle sürdürdü: “Yüzde 100 yerli mühendislik ve işçilik gücümüzle ürettiğimiz çekici ve kamyonlarımız ile bu araçlarımızda kullandığımız Ecotorq motorlar Türkiye ekonomisine yüksek katma değer sağlıyor. Dünyanın en büyük kamyon pazarı olan Çin’de, 2013 Nisan ayında ağır ticari araç motorlarının üretimi için JMC firması ile motor teknolojisi lisans anlaşması imzaladık. Yine 2014 Aralık ayında, Ford ağır ticari araçların Rusya’da üretimi için Rusya’nın en büyük otomotiv üreticilerinden Avtotor Holding ile üretim işbirliği mutabakat anlaşması imzaladık.”

Toplam 1.240 metrekare kapalı alana sahip olan Ford Akgün’ün 4S standartlarındaki yeni tesisi, 210 metrekare showroom, 562 metrekare servis, 55 metrekare yedek parça alanı ile Ford müşterilerine hizmet verecek. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77