• BIST 8718.11
  • Altın 2245.967
  • Dolar 32.3336
  • Euro 35.1866
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C

Global Marka Turkish Cargo, QEP Akreditasyon Ağını Genişletiyor

Global Marka Turkish Cargo, QEP Akreditasyon Ağını Genişletiyor
Turkish Cargo, ilaç taşımacılığı konusunda vermiş olduğu hizmet çeşitliliğinin bir kalite göstergesi niteliğinde olan QEP (Kalifiye Envirotainer Tedarikçileri) akreditasyonu almaya devam ediyor.

Global hava kargo markası; Helsinki, Taipei, Viyana, Kuveyt, Maastricht, Buenos Aires, Sao Paulo, Tokyo, Madrid, Kahire, Roma, Düsseldorf, Budapeşte, San Francisco ve Şikago dahil olmak üzere 15 yeni destinasyon için QEP akreditasyonu aldı.

İlaç koruyucu teknolojik çözümler üreten Envirotainer firmasından onaylı destinasyon sayısını 38’e çıkaran Turkish Cargo, envirotainer konteynerlerini ve soğuk zincir sevkiyatlarını idare etme konusundaki başarısını ve güvenilirliğini bir kez daha ortaya koydu.

2016’da İstanbul Hub'da, IATA (CEIV) Center of Excellence for Independant Validators (Hava kargo ilaç taşımacılığı soğuk zincirinde mükemmelliği yakalama) ödülüne layık görülen başarılı hava kargo markası daha önce; Basel, Paris, Londra, Milan, Berlin, Zürih, Dubai, Hong Kong, Şangay, Singapur, New York, Miami, Toronto ve Johannesburg gibi havacılık pazarının önemli istasyonları için QEP akreditasyon onayı almıştı.

İlaç ve medikal malzeme içerikli gönderiler için oluşturduğu özel ürünleriyle hareket eden ve geniş uçuş ağıyla dünyada 300’den fazla destinasyona hava kargo hizmeti sağlayan Turkish Cargo, 2015 yılından beri kullandığı Envirotainer konteynerlerinin sevkiyat kalitesini, dünyanın en büyük ilaç şirketleriyle buluşturmaya devam ediyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77