• BIST 9548.09
  • Altın 2495.825
  • Dolar 32.4907
  • Euro 34.5714
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C

Goodyear Lüksemburg'ta Lastik Test Laboratuvarı Açtı

Goodyear Lüksemburg'ta Lastik Test Laboratuvarı Açtı
Goodyear, Lüksemburg'taki İnovasyon Merkezi’nde son teknolojiyle donatılmış yeni Lastik Test Laboratuvarı’nı hizmete sundu.

Goodyear, Lüksemburg’da açtığı yeni lastik test laboratuarında otomobil, kamyonet ve ticari kamyonet lastiklerinin test edilmesi için en son teknolojiden yararlanıyor. Tesis; otomobil, kamyonet ve ticari kamyonet lastiklerinin test edilmesi için son teknoloji ile donatıldı.

Goodyear Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Başkanı Jean-Claude KIHN, açılış töreninde yaptığı konuşmada: “Daha katma değerli lastiklere olan talep artmaya devam eden sektörümüzde, Goodyear olarak en yenilikçi lastikleri üretmeye odaklandık. Yapmış olduğumuz bu yeni yatırım, tüketicilerimizin kapsamlı taleplerini karşılamamızı sağlayacak” diye konuştu.

Goodyear’ın yeni laboratuvarı üç temel test faaliyeti gerçekleştirmek üzere donatıldı. Geliştirilen tüm yeni lastiklerin belirli performans kriterlerini başarılı bir şekilde geçmesinin ön koşulu olan lastik geliştirme performans ölçümleri bu laboratuvarda yürütülecek. Yeni laboratuvarda aynı zamanda çeşitli küresel ve uluslararası standartlarla lastik uyumluluğunu ölçmek ve üretim performansını ve kalite kontrolünü takip etmek üzere ruhsatlandırma ve onay testleri de yapılacak.

Laboratuvar açılışına Goodyear EMEA Başkanı Kihn'in ve diğer Goodyear yöneticilerinin yanı sıra Colmar-Berg Belediye Başkanı Gast Jacobs da katıldı ve konuşmasında “Goodyear’ın Lüksemburg'ta inovasyon, araştırma ve geliştirme konularında köklü bir tarihi var. Colmar-Berg başta olmak üzere Lüksemburg'ta ekonomiye çeşitlilik katan Goodyear'ın desteklerinden ötürü çok mutluyuz” dedi.

Goodyear EMEA Bölgesi Ürün Geliştirmeden Sorumlu Başkan Vekili ve aynı zamanda Goodyear'ın Lüksemburg'ta bulunan İnovasyon Merkezi'nin Genel Müdürü Carlos CIPOLLITTI, “Yeni laboratuardaki yenilikçi teknoloji ve ekipmanlar, laboratuarımızda lastikleri test etme kabiliyetimizi daha da güçlendiriyor. Bu da, ürün geliştirme süresini hızlandıracabileceğimiz ve müşterilerimize yeni ve inovatif lastiklerimizi her zamankinden daha hızlı bir şekilde sunabileceğiz anlamına geliyor” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77