• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 9 °C

Groupe PSA’nın Üç Yeni Ticari Aracı 2019 Yılı Yılın Ticari Aracı Ödülünü Kazandı

Groupe PSA’nın Üç Yeni Ticari Aracı 2019 Yılı Yılın Ticari Aracı Ödülünü Kazandı
Groupe PSA, 19 Eylül’de Hannover, Almanya’da düzenlenen 67’nci IAA Ticari Araçlar Fuarı kapsamında üç yeni ticari aracı ile 2019 yılı Yılın Ticari Aracı Ödülünü kazandı.

Bu ödül ile Grup bugüne kadar aldığı Yılın Ticari Aracı Ödülü sayısını beşe çıkarmış oldu.

Avrupa Ticari Araç editörleri ve 25 ülkeden deneyimli basın mensuplarından oluşan bir jüri tarafından oylanan yeni Peugeot Partner, Citoren Berlingo Van ve Opel/Vauxhall Combo kombinasyonu, aldığı 127 puanlara rakiplerin fark attı. İkinci olan yeni Mercedez-Benz Sprinter ise 92 puan aldı. Yeni Ford Transit Connect ise üçüncü oldu. Yarışmada ayrıca bu prestijli ödülü almak için Renault Master Z.E. Ve Ford Transit Courier de mücadele verdi.

PSA'nın üç markası Peugeot, Citroen ve Opel/Vauxhall'ın işbirliğinin meyvesi olan yeni ticari araçlar, en son ekipman ve konfor özellikleriyle ön plana çıkıyor. Yüksek kalite, verimlilik ve performans garantisi veren araçlar, Grubun en son platformu EMP2 üzerinde geliştirildi.

Hafif Ticari Araçlar Genel Müdürü Philippe Narbeburu, ödülü Uluslararası Yılın Ticari Aracı Ödülü Yönetim Kurulu Başkanı Jarlath Sweeney’den alırken, yaşadığı mutluluğu şu sözlerle ifade etti: “Groupe PSA adına, bize güvendikleri ve bu prestijli ödüle layık gördükleri için tüm Uluslararası Yılın Ticari Aracı ödülü jüri üyelerine teşekkür etmek istiyorum. Bu ödülün alınması, dört senedir bu yeni nesil C-Van serisini piyasaya sürmeye hazırlanan ekipler için harika bir gurur kaynağı ve ödül. Ayrıca, yeni Peugeot Partner, Citroen Berlingo ve Opel/Vauxhall Combo araçlarının geleceği için de iyi bir izlenim yaratıyor. Ortak bir program kapsamında tasarladığımız bu araçlarda, Groupe PSA’nın Üç Yeni Ticari Aracı 2019 Yılı Yılın Ticari Aracı Ödülünü Kazandıçözümlerimizi sistematik olarak rahatlık, sürüş yardım sistemleri ve güvenlik açısından müşterilerimizin ihtiyaçlarına olabildiğince uygun hale getirdik. Sektörün duayenlerinden oluşan bir jüri tarafından verilen bu ödül, bugün yalnızca sahip olduğumuzu deneyimi takdir etmekle kalmamış, ürün grubumuzu piyasadaki en iyi ürün grubu olarak lanse etmiştir.”

Ödül kazanan ticari araçları “son yılların en önemli küçük panel pan gelişmesi” olarak niteleyen Uluslararası Yılın Ticari Aracı Ödülü Yönetim Kurulu Başkanı Jarlath Sweeney sözlerine şöyle devam etti: “Group PSA’nın Peugeot Partner, Citroën Berlingo Van ve Opel/Vauxhall Combo’dan oluşan yeni üç ticari aracı, gelecek için iyi hazırlanmış ve sürücülere yardımcı olacak teknolojik gelişmelerle donanmış olup, ayrıca araç sahiplerine veya filo yöneticilerine finansal avantajlar sunmaktadır. Aşırı yük alarm sistemi, uyum ve güvenliği artırması açısından mükemmel bir yenilik. İki çeker modellerin piyasaya sürülmesinin yanı sıra, birçok şirketin artık küçük ticari araçlada dört çeker özelliğini daha fazla tercih etmesi sebebiyle dört çeker model seçeneği de önemli bir yenilik. Genel olarak bakıldığında, iyi bir şekilde bir araya getirilmiş, mükemmel bir paket olduğunu söyleyebiliriz.”

Groupe PSA, ilk defa 1992 yılında düzenlenen yarışma kapsamında, ilk Uluslararası Yılın Ticari Aracı Ödülü’nü Peugeot Boxer ve Citroen Relay (Jumper) ile 1994 yılında kazandı ve ödülü Fiat Ducato ile paylaştı. Üç yıl sonra, ödülü bu kez Peugeot Partner ve Citroen Berlingo ile aldı.  2018 yılında ödülü Peugeot Expert ve Citroen Dispatch (Jumpy) ile kazanan Groupe PSA, ödülünü bir kez daha Fiat Scudo ile ödülü alan Fiat’la paylaştı. 2009 yılında ise ödülü Peugeot Bipper & Citroen Nemo ile kazandı ve yine ödülü Fiat Fiorino ile paylaştı.

Groupe PSA’nın Üç Yeni Ticari Aracı 2019 Yılı Yılın Ticari Aracı Ödülünü Kazandı

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77