• BIST 9019.02
  • Altın 2279.382
  • Dolar 32.3171
  • Euro 35.0505
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 13 °C

Hakmar, Filosundaki Isuzu Oranını Aşamalı Olarak Büyütecek

Hakmar, Filosundaki Isuzu Oranını Aşamalı Olarak Büyütecek
Son dönemde mağaza sayısındaki artış ile büyük perakende zincirleri arasına giren Hakmar, büyümesine paralel olarak araç parkını da genişletiyor.

Kısa bir süre önce yeni alımlar yapan ve filosunu 550 araca çıkartan firmanın tercihi Isuzu oldu. 38 adet Isuzu NPR10 ve TORA model araç yatırımı ile firmanın toplam Isuzu kamyon parkı 87’ye ulaştı.

Hakmar’ın Pendik’teki filo tesislerinde düzenlenen teslimat törenine, Anadolu Isuzu’dan satış direktörü Tunç Karabulut, pazarlama yöneticisi İlke Ergun, Anadolu Isuzu Çelik Dizel Bayii Genel Müdürü Hüseyin Çelik ve Hakmar Holding Filo Müdürü Yetkiner Satılmış katıldı.

“Markaya güveniyoruz, yeni yatırımlarımız olacak”

Hakmar’ın filo müdürü Yetkiner Satılmış, bir süre önce filolarındaki marka çeşitliliğini azaltma kararı aldıklarını, yola 1-2 marka ile devam edeceklerini belirterek şunları söyledi; “Yıllar önce yağ filtresi değişimi gibi temel bakım işlemlerini yaparken, bugün 30 personelin çalıştığı A’den Z’ye tüm araç bakımlarını yapabildiğimiz bir servisimiz var. Bütün araçlarımız özmal ve bakımlarını çok iyi yapmalıyız. Filomuzda çok fazla marka ve modelin olmasının yedek parça stoğu bulundurma gibi konularda sıkıntı oluşturduğunu gördük. Bu sebeple marka çeşitliliğini azaltmaya karar verdik. Yaptığımız bütün araştırmalar ve tecrübelerimiz sonucu Isuzu’nun filomuzdaki en büyük paya sahip olması gereken marka olduğuna karar verdik. Bir süre önce Isuzu’nun Japonya’daki tesislerini ziyaret etme fırsatım oldu. Üretim kalitesinden gerçekten çok etkilendim. Isuzu Türkiye’de de çok iyi bir altyapıya sahip. Yedek parça temini gibi konularda içimiz rahat çalışıyoruz. Bu gibi sebepler markayı tercihimizde etkili oluyor. Son yapmış olduğumuz yatırımı özellikle Adapazarı’ndaki yeni depo yatırımımız için yaptık. Mağazalarımız arttıkça filomuz da büyüyor. Büyümeyle birlikte araç yenileme yatırımlarımız da sürecek.”

“Partnerimizin Her Zaman Yanındayız”

Hakmar’ın yeni yatırımı ve firma ile işbirlikleri hakkında bilgi veren Anadolu Isuzu Satış Direktörü Tunç Karabulut da Hakmar’ın kendilerini tercih etmelerinden dolayı teşekkür ederek şunları aktardı; “Köklü bir firma olan Hakmar, filo yönetiminde de çok tecrübeli bir ekibe sahip. 550 aracı yönetmek gerçekten çok zor bir iş. Araçları yoğun bir şekilde kullandıkları için bizim belki de göremeyeceğimiz önerileri sunma düzeyine erişiyorlar. Bu yüzden ürününüze ve altyapınıza tam olarak güvenmiyorsanız sizi zorlayan bir müşteri olarak görebilirsiniz. Ancak bizim için son derece uyumlu çalıştığımız bir partnerimiz statüsündeler. Ürünümüze, servis ve yedek parça ağımıza, müşteri iletişimi kalitemize güvenimiz tam. Hakmar ile aynı frekansta iletişim sağlayıp sağlıklı bir işbirliğini sürdürebiliyoruz. Önümüzdeki dönemde kendileri ile daha yoğun bir işbirliği içerisinde çalışacağımızı tahmin ediyorum.” 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77