• BIST 9141.98
  • Altın 2324.028
  • Dolar 32.3552
  • Euro 34.973
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 20 °C

İmza Lojistik Filosunu Mercedes-Benz İle Yeniledi

İmza Lojistik Filosunu Mercedes-Benz İle Yeniledi
Mercedes-Benz Türk, İmza Lojistik şirketine gerçekleştirdiği 400 adetlik teslimatıyla dev bir çekici filo satışına daha imza attı.

İmza Lojistik, bu büyük yatırım ile hem sektördeki gücünü, hem de yurtdışı pazarlardaki iş hacmini arttırmayı hedefliyor. İmza Lojistik’in Düzce’deki yeni yönetim binasında düzenlenen teslimat törenine, İmza Lojistik firması Onursal Başkanı Ömer Esen, firma ortakları Zeki Nursel, İrfan Nursel, Muhammet Okyay, Avni Sert ve Gökhan Gürel katılırken, Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır, Kamyon Filo Satış Müdürü Alper Kurt, Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Ergiz Esen, Mercedes-Benz Türk TruckStore Kamyon Satış Müdürü Tolga Bilgisu, Mercedes-Benz Finansman Türk Kamyon ve Hafif Ticari Araç Satış Müdürü Kıvanç Sanrı; Mercedes-Benz Türk Bayii Hasmer Otomotiv Yatırım ve Pazarlama Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Bağcı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zafer Sağlam ve Bayi Genel Müdürü Orhan Karabudak törende yer aldılar.

Satışı gerçekleştirilen 400 aracı temsilen Mercedes-Benz Actros 1844 LS araçların sergilendiği teslimat töreninde konuşma yapan Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, Mercedes-Benz Finansal Hizmetleri ve TruckStore’un katkılarıyla yapılan bu yeni filo satışının hem İmza Lojistik, hem Mercedes-Benz Türk için çok önemli olduğunu, bu işbirliğinin Türkiye ekonomisine de katkı sağlayacağını dile getirdi. İmza Lojistik’in, karayolu taşımacılığı sektörüne geniş ürün yelpazesi ile hizmet vermekte olan Mercedes-Benz Türk’ü ve yakıt tüketimini en düşük seviyelere taşıyarak işletme maliyeti avantajları ile müşterinin karlılığını arttırmayı hedefleyen ürünlerini tercih etmelerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Süer Sülün, yeni araçların İmza Lojistik’in daha da büyümesine olumlu katkılarda bulunmasını ve bol kazançlar getirmesini temenni etti.

İmza Lojistik firması Onursal Başkanı Ömer Esen ise konuşmasında, İmza Lojistik olarak sektördeki faaliyetlerini sürdürürken Mercedes-Benz’in çekicileri sayesinde lojistik alanında daha da güçleneceklerine inandığını, hem Mercedes-Benz kamyonlara hem de Mercedes-Benz Türk’e olan güvenlerinin bu satış anlaşmasında etkili olduğunu söyledi. Kaliteli hizmetler sunarak faaliyet gösterdikleri tüm sektörlerde kalıcı olabilmenin, işletme maliyetlerinin sürdürülebilir ve ölçülebilir olması ile ilişkili olduğunu dile getirerek; Türkiye özelinde 2016 yılı başı ile birlikte yürürlüğe girecek olan Euro 6 uygulamasını da göz önüne almaları ile birlikte filolarını tamamen yenilediklerini vurguladı. Esen, Mercedes-Benz araçların kalitesinin, düşük işletme maaliyetleri ve yakıt sarfiyatının yanısıra yüksek 2.El değerinin de araç tercihlerinde etkili olduğunu belirterek Mercedes-Benz ailesine müşteri odaklı yaklaşımları için teşekkürlerini iletti.

Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Hasmer Otomotiv adına konuşma yapan Zafer Sağlam ise; dünya otomotiv sektörüne yüz yılın üzerinde yön vermekte olan güçlü bir markayı temsil etmenin sorumluluğunu taşıdıklarını, bu noktadan hareketle amaçlarının müşterilerinin hedeflerine ulaşmasına yönelik ihtiyaçlarını sağlamak adına en kaliteli hizmeti sunmak ve katma değer yaratmak olduğunu ifade etti. İmza Lojistik’e, beklentilerinin de ötesine geçecek hizmetler sunarak, müşteri memnuniyeti ile güçlenen işbirliklerinin devamını dileğini aktardı.

İmza Lojistik Filosunu Mercedes-Benz İle Yeniledi

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77