• BIST 8992.5
  • Altın 2299.076
  • Dolar 32.3237
  • Euro 35.0632
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C

Isuzu Motors 100’üncü Yılını Kutluyor

Isuzu Motors 100’üncü Yılını Kutluyor
Dünyanın en büyük dizel motor üreticileri arasında yer alan ve dizel motor alanında pek çok teknolojik yeniliğin öncüsü olan Isuzu Motors 100’üncü yılını kutluyor.

Dünya genelinde 20 milyondan fazla satılan, teknolojik açıdan üstünlüğü, çevre dostu yaklaşımı, güvenilirliği ve dayanıklılığıyla tanınan 100 yıllık bir tarihe sahip Isuzu Diesel Motorları her türlü hava ve yol koşullarında yüksek performans göstererek müşterilerinin ihtiyaçlarına cevap veriyor. Mühendislikte, üretimde ve yönetimde eğitim alıp uzmanlaşmış binlerce çalışanı ve düzenli geliştirmelere adanmış kaynakları, müşteriler için doğru ürünlerin üretilmesini sağlıyor.

Ar-Ge ve buluşçuluk üzerine şekillenen büyüme stratejisi sayesinde, yeniliklerin öncüsü olan Isuzu, Japonya’nın ilk dizel motorunu üretmiştir ve tarihi boyunca dizel motor alanında pek çok teknolojik yeniliğin öncüsü oldu.

Çevre dostu olan Isuzu dizel motorlarda DPF (Dizel Partikül Filtresi) kullanılıyor. Bu duyarlı motorlarda daha az sayıda conta bulunuyor. Bu da kirliliğe sebep olabilecek yağ sızıntılarını engellemeye yardımcı oluyor. Ayrıca Isuzu motorları, tüm yaşam döngüleri boyunca çevre dostu performans sergilemelerini sağlayacak şekilde testten geçiriliyor. Isuzu dizel motorları, motorun yaşamı boyunca fazla yağ tüketimini engelleyecek ve doğru yanmayı arttıracak şekilde uygun silindir - gömlek uyumuyla, verimli dağılım sağlayan, optimize edilmiş güçlü yakıt enjeksiyon sistemleri sayesinde son derece dayanıklı.

Dünyanın en büyük dizel motor üreticileri arasında yer alan ve 1000 cc’lik güç ünitesinden 24 litrelik ağır iş makinelerinin motorlarına kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Isuzu dünya çapında 130 ülkede satılıyor. Isuzu, bu kanıtlanmış müşteri odaklılığını, bugün ve gelecek için dizel motorlar üreterek devam ettiriyor. Tüm dünyada kullanılan yüksek teknolojiye sahip motorları, pick-upları, kamyonları ve otobüsleri sayesinde güvenilir bir marka olmayı sürdürüyor.

Haberin diğer fotoğrafları için tıklayınız

Etiketler: , ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77