• BIST 9556.77
  • Altın 2468.864
  • Dolar 32.4455
  • Euro 34.4913
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C

Isuzu Polonya’nın Lodz Şehrine 24 Adet Novociti Life Teslim Etti

Isuzu Polonya’nın Lodz Şehrine 24 Adet Novociti Life Teslim Etti
Anadolu Isuzu’nun ihracatta büyüme hedefleri doğrultusunda Avrupa’da gerçekleştirdiği teslimatlara Polonya’nın Lodz şehri de eklendi.

Lodz Belediyesine teslim edilen 24 adet Isuzu Novociti Life, Lodz halkının konforlu ve güvenli ulaşımı için Lodz sokaklarında çalışmaya başladı.

Anadolu Isuzu’nun Lodz ihalesini kazanmasının ardında Polonya’daki güçlü distribütör yapılanması ve satış sonrası hizmetleriyle birlikte Kielce şehrinde düzenlenen Transexpo Fuarı’nda Isuzu Novociti Life aracının fuar kapsamında düzenlenen yarışmasında New Model Bus (Yeni model otobüs) kategorisinde 3’lük ödülünün sahibi olması geliyor.

Isuzu Novociti Life, alçak tabanıyla değişen pazar ihtiyaçlarına yönelik bir çözüm olarak gün yüzüne çıktı. Büyük ve orta büyüklükteki otobüs yerine küçük boyutlarda otobüs konseptiyle dar sokaklı şehirleri de hedefleyen Novociti Life, alçak tabanlı yapısıyla engelli ve yaşlı nüfusun sosyal hayata daha fazla katılımını da destekliyor.

Anadolu Isuzu’nun otobüs ürün grubunda bulunan 9,5 m. uzunluğundaki Citibus modeli ile 7,5 m. uzunluğundaki Novociti modeli arasında 8 m. uzunluğuyla yeni bir segment oluşturan Novociti Life, midibüs boyutlarında otobüs görünümüyle dikkat çekiyor. Novociti Life’ın alçak tabanlı tasarımına uygun olarak arkaya konumlandırılan FPT marka NEF4 model motoru, 186 beygir güç ve 680 Nm tork üretiyor. FPT’nin EGR (egzoz gazı geriçevirimi) sistemine gerek duymadan Euro 6C emisyon normlarını karşılayabilen motor teknolojisi, yüksek enerji verimliliği ile düşük yakıt tüketimi sağlarken, bu sayede Avrupalı belediyelerin ihtiyacı olan normları sağlamış oluyor. Novociti Life hem yurtiçinde hem de yurtdışında ZF marka manuel ve Allison marka otomatik şanzıman opsiyonlarıyla sunuluyor.

Isuzu Polonya’nın Lodz Şehrine 24 Adet Novociti Life Teslim Etti

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77