• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 27 °C

ITT Lojistik Renault Trucks Alımlarına Devam Ediyor

ITT Lojistik Renault Trucks Alımlarına Devam Ediyor
ADR filosuna yatırım yapan ITT Lojistik, filosuna 9 adet daha Renault Trucks T460 çekici kattı.

ITT Lojistik, tamamı ADR’li ve çoğu Renault Trucks çekicilerden oluşan araç filosuna yatırım yapmaya devam ediyor. Yeni teslim aldığı retarderli 9 adet T460 4x2 çekiciler ile ITT Lojistik filosunda bulunan Renault Trucks araç sayısı 35’e ulaşıyor.

ITT Lojistik’in yeni araçları Renault Trucks Koçaslanlar Orhanlı Şubesi’nde ITT Lojistik Kurucu Başkanı Tekin Öztanık, Genel Müdürü Didem Öztanık, Renault Trucks Pazarlama Direktörü Şebnem Uygurtürk ve Koçaslanlar Otomotiv Orhanlı Müdürü Erdoğan Seymen’in katılımlarıyla teslim edildi.

ITT Lojistik Kurucu Başkanı Tekin Öztanık teslimat sırasında yaptığı açıklamada; “2012 yılından bu yana Renault Trucks çekicileri kullanıyoruz. Yakıt verimliliğinden oldukça memnunuz. Bakım-onarım konusunda ise hem yurtiçi hem yurtdışındaki geniş ve donanımlı servis ağı sayesinde hiç sorunsuz, zaman kaybetmeden yolumuza devam ediyoruz” diye belirtti.

Araçlarının gelişmiş özelliklere sahip ve yeni olmasına önem verdiklerini belirten ITT Lojistik Genel Müdürü Didem Öztanık; “ADR’li taşımacılıkta filo donanımınız daha da önem taşıyor. Yüksek performanslı araçlar ile yükümüzü güvenle taşıyoruz. Araçlarımızı yenilerken eski araçlarımızın ikinci el değerleri tabi ki yatırım maliyetlerimizi etkiliyor. Bu nedenle Renault Trucks araçlarımızın yüksek ikinci el değeri, filomuzu yenilerken maliyetlerimize katkı sağlıyor. Her türlü taşımacılık işinde yakıt tüketimi, en önemli maliyet kalemidir. Aslında yakıt tüketiminde tasarruf sağlayan bir araç, teknik özelliklerinin gelişmişliğini de işaret ediyor diye düşünüyoruz. ITT lojistik olarak filomuzun aynı spesifikasyonlara sahip diğer araçlarıyla kıyasladığımızda Renault Trucks çekicilerimizde minimum 2 puanlık bir yakıt tasarrufu gözlemliyoruz” şeklinde açıkladı.

Koçaslanlar Otomotiv Orhanlı Müdürü Erdoğan Seymen ise; “ITT Lojistik, birçok farklı konuda memnuniyetleri sebebiyle filolarını Renault Trucks çekiciler ile geliştirmeye devam ediyor. Zaten araçlar, ITT Lojistik’in deneyimleri ile tekrar tercih ediliyor. Bizler de Renault Trucks ekibi olarak satış sonrası hizmetlerde memnuniyetlerini arttırmak üzere destek oluyoruz. ITT Lojistik, her zaman bakımlarını ekibimizle organize ederek araçlarının ilk günkü performansını korumayı başarıyor. Biz de ihtiyaç duydukları her an en hızlı ve en ideal bakım-onarım hizmetlerini sunarak memnuniyetlerini arttırmayı hedefliyoruz. Renault Trucks ve Koçaslanlar Otomotiv olarak en büyük görevimiz, müşterilerimizin toplam sahip olma maliyetlerini gözetmek. ITT Lojistik’in de bu durumdan memnun olarak yine Renault Trucks çekicileri tercih ettiklerine inanıyoruz” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77