• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C

Iveco Brüksel Ticari Araç Fuarına Çevreci Araçlarıyla Katıldı

Iveco Brüksel Ticari Araç Fuarına Çevreci Araçlarıyla Katıldı
Iveco, 2018 Uluslararası Ticari Araç Fuarı’ndaki yüzde 100 dizelsiz standının ardından 96. Brüksel Otomobil Fuarına hafif, orta ve ağır ağırlıktaki tüm görevlere uygun ticarî araçlar için sunduğu sürdürülebilir çözümlerle katıldı.

Iveco’nun yalnızca doğal gazla çalışan araçların yer aldığı stantta yarı camlı Daily van, platformlu Daily şasi kabin, şehir içi dağıtım kapsamında ise Daily van ve orta ağırlıktaki Eurocargo kamyonuyla, doğal gazlı araçlarının geniş kullanım olanaklarını gösterdi.

Iveco, aynı zamanda belirgin biçimde yenilenen ve ilk defa tüm off-road, on-road koşullarına uygun bir ürün yelpazesi sunan son nesil Daily 4x4 ailesini de tanıttı. Stantta sergilenen araçları yüksek verimlilikli dizel motoru, gelişmiş 8 ileri otomatik vitesi, düşük emisyon değerleri ve yüksek sürüş keyfiyle Daily Hi-Matic tamamladı.

Ek olarak 2018 Uluslararası Ticari Araç Fuarı’da sergilenen 40. Yıl Özel Seri giydirmeli Daily Natural Power van da Brüksel Otomobil Fuarı organizatörleri tarafından “En Sevilen Van” standında sergilenmeye layık görüldü.

Iveco Benelüks Yöneticisi Johm Venstra, yaptığı açıklamada taşımacılık sektörünün çevre ve hava kalitesi konusundaki baskıların ışığında gerçek bir enerji devrimi yaşadığını belirterek markalarının bu süreçte öncü olduğunu ve her görevin ihtiyacına göre alternatif çekiş sistemleri ve teknolojik çözümler sunduğunu belirtti. Venstra, dizel konusunda da sınırları zorladıklarını ve çok düşük salınımlı, yüksek verimlilikli çözümlere ulaştıklarını da ekledi.

IVECO’nun Hi-Matic vites kutusu, markanın kent merkezleri ve banliyölerdeki taşımacılık için sunduğu çözümlerin merkezinde yer alıyor. Daily Hi-Matic Natural Power, sahip olduğu 3 litrelik CNG motoru ve 8 ileri otomatik vitesiyle sektöründe bunu sunan ilk hafif ticarî araç. Sürdürülebilir Daily Blue Power ailesinin bir üyesi olan araç, “2018 Uluslararası Yılın Ticari Aracı” ödülünün de sahibi.

Iveco, son nesil Daily 4x4’le tüm yol koşullarına uygun farklı versiyonlar barındırıyor. Yeni nesil 4x4, Hi-Matic vites kutusunun yanı sıra ABS ve IESP gibi güvenlik özelliklere de sahip.

Daha ağır kentsel görevler içinse Iveco’nun sürdürülebilir çözümü olan Eurocargo NP; “şehrin sevdiği kamyon” sloganıyla CNG versiyonuyla, sektördeki düşük salınım ve gece teslimatları için ideal olan sessiz çalışma ihtiyaçlarını karşılıyor.

Iveco Brüksel Ticari Araç Fuarına Çevreci Araçlarıyla Katıldı

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77