• BIST 9548.09
  • Altın 2492.789
  • Dolar 32.5097
  • Euro 34.5396
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 17 °C

Iveco Büyüksoylu Yeni Tesisini Tanıttı

Iveco Büyüksoylu Yeni Tesisini Tanıttı
Yeni tesis yatırımını tamamlayan Iveco Konya yetkili satıcısı Büyüksoylu 4 Temmuz’da tüm müşterileri için bir iftar yemeği düzenleyerek yeni tesisini tanıttı.

34 yıldır Konya bölgesinde başarılı bir şekilde faaliyet gösteren Büyüksoylu otomotiv Iveco yetkili satıcısı olarak Konya’da 2010 yılında hizmete başlamıştı. Geçtiğimiz 5 yılda başarılı bir satış grafiği çizen Büyüksoylu yeni tesis yatırımını tamamlayarak hem satış hem de satış sonrası konularında hizmet vermeye başladı.

4 Temmuz 2015 günü düzenlenen yemekte konuşma yapan Iveco yetkilileri şunları söyledi, “Bu yıl yeniden yapılanma çalışmalarımız çerçevesinde Büyüksoylu’nun gördüğünüz yeni, modern tesisini hizmete sunuyoruz. Büyüksoylu ile 2010 yılında başladığımız iş birliğimizden son derece memnunuz. Amacımız hem ürün hem hizmet anlamında tüm gücümüz ile müşteriye daha yakın olmaktır. Biz Ali Büyüksoylu ve ailesine bu modern tesis ile Iveco’ya olan inancını gösterdiği için teşekkür ediyoruz. Ayrıca her yeni açılan, yenilenen tesis o bölgenin gelişimine katkıda bulunmaktadır. Konya’da daha güçlü olarak bulunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.”

Büyüksoylu Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ali Büyüksoylu ise, “Iveco’nun güçlü geleceğine inanıyoruz ve bugün yeni tesisimizi Iveco’nun en yeni ürünleri ile tanıtmakdan mutluluk duyuyoruz” dedi. Büyüksoylu Iveco’ya aynı zamanda Ereğli’deki showrooları ile de hizmet verdiklerini ifade etti.

Büyüksoylu sözlerine şöyle devam etti: “Şirketimiz 3 bin 500 metrekarelik açık alanı bin 500 metrekarelik kapalı alanıyla toplam 5 bin metrekarelik alanda satış servis yedek parça hizmeti veriyor. İkinci el araç satış hizmetini ise 10 bin metrekarelik ayrı bir alana sahip.  Müşterilerimize satış ve satış sonrasında ihtiyacı olan her türlü yardımı hızla değişen teknolojilerden de anında istifade ederek sunmaya çalıyoruz. Mekanik alanımız aynı anda 15 araca hizmet vermek için müsait. Servis bölümümüzde toplam 21 personelimiz, satış ve 2. el satış bölümünde toplam 26 personel ile müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için ilkelerimiz doğrultusunda çaba sarf ediyoruz. Çalışan sayımızı kısa zamanda 100 kişiye çıkarmayı hedefliyoruz.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77