• BIST 9656.17
  • Altın 2495.261
  • Dolar 32.5846
  • Euro 34.8318
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C

Iveco Daily Blue Power 2018 Yılın Ticari Aracı Ödülünü Kazandı

Iveco Daily Blue Power 2018 Yılın Ticari Aracı Ödülünü Kazandı
Daily Blue Power ‘2018 Uluslararası Yılın Ticari Aracı’ seçildi. Bu seçimde yüksek düzeyde sürdürülebilir hafif ticari araçlarla taşımacıların çevresel etkilerini azaltacak yeni ürün gamının sunulması etkili oldu.

Ticari araç dergi editör ve gazetecilerinden oluşan 25 jüri üyesinin yaptığı bağımsız oylama sonucu Iveco Daily Blue Power 113 puanla birinci olurken, Ford Transit Custom 79 puanla ikinci oldu. Volkswagen Ticari Araçlar’ın doğal gazlı ticarisi Caddy TGI ise üçüncülüğü aldı.

İtalyan markası Iveco, Daily Blue Power ile Gerçek Sürüş Emisyonları (RDE) 2.3 litre dizel Euro 6 dizel, Hi-Matic otomatik şanzımanlı 3.0 litrelik doğalgazlı aracı ve Daily elektrikli ile 3 önemli seçenek sunuyor. Doğalgazlı ve elektrikli versiyonların yanı sıra Gerçek Sürüş Emisyonlarını (RDE) rakip modellerden 3 yıl önce sunması markanın ödüle uzanmasındaki en önemli etkenlerden biri oldu.

MAN TGE ve Renault Kangoo Z.E.33’ün de dahil olduğu beş marka bu yıl yarışmaya katıldı. Ödülün kazananı Fransa’nın Lyon kentinde düzenlenen Solutrans Fuarı bünyesinde düzenlenen Avrupa ticari araç endüstrisinden bin 500 temsilcinin katıldığı gala yemeği bünyesinde açıklandı.

Iveco Marka Başkanı Pierre Lahutte ödülü alırken yaptığı açıklamada şunları söyledi: “40. Yıl dönümünde Daily, International Van of the Year ödülünü üçüncü kere aldı. Başarılı ve takdir edilen ürünün ötesinde bu ödül, Iveco tarafından sürdürülen ve CO2 emisyonunun düşürülerek şehirlerimizin temiz havaya kavuşması için yapılan kararlı savaşın muazzam çabalarının takdiridir. Elektrikli, doğal gazlı ve en gelişmiş dizel versiyonlarıyla Daily Blue Power, şehir merkezlerine erişimi her geçen gün artan bir şekilde etkileyen düzenlemeleri aşmak için 3 seçenek sunan ilk ve tek araçtır. Bu, müşterilerin yatırımlarını güvence altına alıyor ve onlara sürdürülebilir işletmeleri geliştirmeleri için ihtiyaç duyduğu rekabet avantajını sunuyor.”

International Van of the Year Juri Başkanı Jarlath Sweeney, 1992 yılında verilmeye başlanan bu ödülü Iveco’nun ilk olarak 2000 yılında daha sonrasında ise 2015 yılında aldığını söyleyerek üçüncü kere bu ödülü kazanan markayı kutladı.

Daily Hi-Matic Natural Power: Hafif ticari araç sektöründe 8 vitesli otomatik şanzımana sahip olan, sıkıştırılmış doğal gaz ile çalışan ilk araç. Şehir içinde düşük emisyon ve ideal sürdürülebilirliğin mükemmel birleşimini sunuyor. Aracın TCO avantajı yüzde 35’e kadar çıkıyor.

Daily Euro 6 RDE 2020 Hazır: Hollanda Uygulamalı Bilimler Araştırma Organizasyonu (TNO) tarafından onaylanan, 2020 Gerçek Sürüş Emisyonları yönetmeliklerine hazır olan ilk hafif ticari araç.

Daily Electric: En katı trafik sınırlamalarına sahip şehirlerde bile ulaşımı sağlayan sıfır salınımlı araç. 200 kilometrelik gerçek kullanım menziline sahip. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77