• BIST 9563.96
  • Altın 2484.644
  • Dolar 32.4858
  • Euro 34.5993
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C

Katoen Natie, Hizmet Kapasitesini Sürekli Büyütüyor

Katoen Natie, Hizmet Kapasitesini Sürekli Büyütüyor
Belçika’nın köklü lojistik firmalarından Katoen Natie, Türkiye’deki operasyonlarını büyütüyor.

Global çapta olduğu gibi Türkiye’de de özellikle petrokimya alanında uzmanlaşan firma, hem Mersin hem de Gebze merkezli yatırımlarını geliştiriyor.

1854 yılında Belçika’nın Antwerp şehrinde kurulan, dünya genelinde 11.500 çalışana sahip olan Katoen Natie ülkemizdeki faaliyetlerine 2004 yılında Mersin’de başlamıştı. Daha sonra Gebze’de bir merkez açan firma 9 ana iş kolunda taşımacılık, elleçleme, depolama gibi tüm alanlarda hizmet ağını genişletti.

Operasyonlarını Genişletiyor

Kısa bir süre önce yatırım ve operasyonlarını 2 katına çıkardıklarını belirten Katoen Natie Türkiye Müdürü Sinan Beyazıt, firmanın 150 terminal ve lojistik platformu ile 400'den fazla operasyonel birimden oluştuğunu ve 10 bini aşkın insanı istihdam ettiğini söyledi. Beyazıt, "Firmamız, Türkiye'de projelerini yürüttüğü müşterilerine liman veKatoen Natie Türkiye Müdürü Sinan Beyazıt denizyolu hizmetleri, liman terminal arası taşımacılık, gümrük ve resmi işlemler, elleçleme ve depolama, katma değer lojistik hizmetleri, yurtiçi ve yurtdışı transferleri için deniz ve karayolu navlunu olmak üzere tam hizmet sağlıyor" dedi.

Katoen Natie'nin Mersin terminalinin limana 4 kilometre mesafede olduğunu dile getiren Beyazıt, toplam 55 bin metrekare arazide, 15 bin metrekare kapalı, 10 bin metrekare açık gümrüklü alan ve 8 tam otomatik rampadan oluşan tesiste, tank konteyner hizmeti de verdiklerini anlattı. Ayrıca, Gebze’deki tesisin ise 30 bin metrekarelik depolama kapasitesine sahip olduğunu bildirdi. Beyazıt, firmanın tüm dünyada iş birliği içinde olduğu denizyolu taşımacılık şirketleriyle birlikte likit kimyasalların taşınması hizmeti de verdiğini söyledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77