• BIST 9524.59
  • Altın 2508.202
  • Dolar 32.5994
  • Euro 34.7296
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C

Kesilen Yollar Kapanan Kapıların İlacı logitrans

Kesilen Yollar Kapanan Kapıların İlacı logitrans
Türkiye’nin ihracat yollarında tıkanmalar yaşanıyor. Lojistikçilerin yolları kesilirken, ülke ihracatı sekteye uğruyor.

‘Yeni yollar, yeni çözümler için dünya lojistik devleri logitrans’a geliyor’ diyen EKO Fuarcılık Fuarlar Müdürü Altınay Bekar, şunları söyledi:

“Türkiye’nin en büyük avantajı, uluslararası lojistik pazarındaki etkinliğidir. Dünya ticaretinde genel bir daralmadan söz konusuyken, Türkiye’nin bundan etkilenmeme çabalarında en büyük desteği Türk lojistikçileri vermektedir. Bölgesel savaşlarla kapanan yolları aşmak için treylerlerini denizlerden aşıran da trenleri kamyonlarla dolduran da onlar. Bir yanıyla yolları aşma mücadelesi verirken diğer yandan dünya çapındaki rakipleriyle mücadele eden lojistikçiler, dev bir gövde gösterisine hazırlanıyor.

Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı, Türk taşımacılık ve lojistik endüstrisinin en güçlü temsilcilerinin dünya markalarıyla boy ölçüştüğü bir yer haline geldi.”

16-18 Kasım 2016 tarihinde İFM Yeşilköy’de düzenlenecek olan logitrans Fuarı’na Türkiye’den THY, Pegasus, UN RO-RO, Netlog, Omsan, Ford, Ceynak, Etis, Arkas, Ulusoy gibi dev markaların katıldığını belirten Altınay Bekar, ‘Türkiye ve çevresindeki pazarla ilgili dünya markaları da logitrans’da yerlerini aldılar.’ dedi.

Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı

EKO MMI Fuarcılık Tic. Ltd. Şti tarafından bu yıl 10. kez düzenlenecek “Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı” 16-18 Kasım 2016 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi 9. ve 10. salonlarda gerçekleştirilecek. Avrupa ile Yakın Doğu arasında mükemmel bir köprü oluşturan logitrans; lojistik, telematik ve taşımacılığın tüm değer zincirindeki geniş ürün ve hizmet yelpazesini içermektedir. 

Kesilen Yollar Kapanan Kapıların İlacı logitrans

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77