• BIST 9693.46
  • Altın 2513.441
  • Dolar 32.5709
  • Euro 34.7723
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C

Krone’den Günaydın Lojistik’e 100 Adet Profiliner

Krone’den Günaydın Lojistik’e 100 Adet Profiliner
Krone, Ege’nin köklü şirketlerinden Günaydın Lojistik’e 100 adetlik ProfiLiner araç satışı gerçekleştirdi.

Krone’nin İzmir fabrikasında yapılan teslimat töreninde araçların ilk 10 adedi teslim edildi. Teslimat törenine Krone Ticari Araçlar CEO’su Rıza Akgün, Günaydın Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Erol Günaydın, Genel Müdür Ozan Önder, Genel Müdür Murat Kavrar, CFO Haydar Uçar ve Proje Müdürü Şahap Şaşmaz katıldı.

Törende konuşan Krone Ticari Araçlar CEO’su Rıza Akgün,“Fabrikamız Avrupa’nın hatta dünyanın en modern treyler üretim tesislerinden biri. Sahip olduğumuz en modern ve yenilikçi teknolojiler sayesinde müşterilerimizin beklentilerini en doğru şekilde karşılamaya çalışıyoruz. Türkiye’nin en köklü taşıma firmalarından Günaydın Lojistik’e bizi tercih ettikleri için çok teşekkür ediyoruz. Krone ailesi olarak, kalitemiz ve marka değerimiz ile müşterilerimizi her zaman memnun etmek bizim ilk ve öncelikli hedeflerimiz içinde yer alıyor” dedi.

Teslimat töreninde söz alan Günaydın Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Erol Günaydın ise, “Toplam 100 adetlik teslimatın ilki olan 10 dorseyi bugün aldık. Diğer dorseler de partiler halinde Krone tarafından firmamıza teslim edilecek. Tüm dorseleri teslim almamızın ardından dorse sayımızı binin üzerine çıkarmış olacağız. Krone’yi öncelikle kalitesi, sağlamlığı, düşük işletme maliyeti ve satış sonrası hizmeti nedeniyle tercih etik. Bize sağlamış oldukları ürünlerden dolayı tüm Krone yetkilileri ve çalışanlarına teşekkür ederiz” diye konuştu. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77