• BIST 9479.97
  • Altın 2496.579
  • Dolar 32.5995
  • Euro 34.7967
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

Kuluçka Merkezi’nin İlk Ürünü ‘Mobil Takip’

Kuluçka Merkezi’nin İlk Ürünü ‘Mobil Takip’
Bilişim sektörünün yeni markası GD Holding’in başarı hikayesinin arkasındaki isim olan Gökhan Duyarlar’ın bir seri girişimci misyonuyla geliştirdiği ‘Kuluçka Merkezi’ ilk ürününü verdi.

İnsan kaynakları, telekom, internet, bilişim, e-ticaret sektörlerinde gerçekleştirdiği yatırımlarla holdingleşme sürecini tamamlayan GD Holding’in başarı hikayesinin arkasındaki isim olan Gökhan Duyarlar’ın ‘internetten Türkiye’nin yeni markalarını yaratmak’ hedefiyle kurduğu ‘Kuluçka Merkezi’ çeşitli nedenlerden ötürü projesini hayata geçiremeyen girişimcilerin imdadına yetişiyor. Merkezde GD Holding’in yarım milyon TL’lik yatırım desteği ile geliştirilen Mobil Takip projesi, özellikle pazarlama ve satış temsilcileri gibi saha çalışanlarının hangi lokasyonda olduklarını görmelerine ve birbirleriyle internet üzerinden anında iletişim kurmalarına olanak sağlıyor.

Holding bünyesinde marketing, yazılım, donanım, operasyon, lojistik, hukuk, vergi, muhasebe, ve PR gibi her türlü alt yapı hizmeti sağlanarak olgunlaşan projede, girişimcilerin en büyük sorunu olan risk yönetimi de yine GD Holding tarafından sağlandı. Gökhan Duyarlar’ın bir seri girişimci misyonuyla hayata geçirdiği ‘Kuluçka Merkezi’ nin ilk ürünü olan proje, internetten mobil uygulama olarak cep telefonu ve tabletlere indirilebiliyor. Uygulama, açık olduğu her an boyunca çalışanların hangi lokasyonda yer aldığı görülebiliyor.  Çalışanlar uygulama aracılığıyla birbirleriyle kesintisiz iletişim kurabiliyor.

“Eko sistemin başarı oranı yüzde 2’lerde kalıyor”

Türkiye’ye yeni markalar kazandırmayı hedeflediklerini, ‘Kuluçka Merkezi’nin de bu hedefin bir parçası olduğunu ifade eden GD Holding Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Duyarlar, “Türkiye’de Meslek Yatırımcı platformunu temsil eden eko sistemin başarı oranı ne yazık ki yüzde 2’lerde kalıyor. Platformun başarı oranını artırabilmesi için eko sistemi geliştirmemiz gerekiyor. Biz bugün holding bünyemizde kurduğumuz ‘Kuluçka Merkezi’ aracılığıyla bunu yapmayı hedefledik. Bunu yaparken de girişimcilerimizi kendi çalışanımız gibi görerek onlara maaş bağladık. Bu merkez aracılığıyla seçtiğimiz ilk proje Mobil Takip oldu” dedi.

Duyarlar, “Bugüne kadar özellikle sahada çalışanların takibi ve iletişimi noktasında geliştirilen projelerden farklı bir proje geliştirdik. Mobil Takip aracılığıyla cep telefonları ve tabletlere indirilen bir uygulama ile çalışanların nerede olduğunu görebiliyoruz. Bu sahada çalışanların zaman ve emek kaybını ortadan kaldıran bir proje. Özellikle büyük şehirlerde yaşanan trafik kaosu, saha çalışanlarını olumsuz etkiliyor. Mobil Takip ile çalışanlar kendi aralarında lokasyona göre iş bölümü yapabilme fırsatı yakalayacaklar” açıklamasını yaptı.

İşverenlerin çalışanların performansını ölçmelerine de olanak sağlayan bu projenin, tüm finansal risk yönetimini üstlendiklerini laydeden Duyarlar, “Projenin elde ettiği başarı oranı, holdingimizin hizmetine ihtiyaç duymadan tak başına ayakta kalmasını sağlayacak. Çok sayıda girişimciyle kontak halindeyiz Merkezimizin şu aşamada 60 kişilik bir kontenjanı var. Projeler geldikçe merkezi büyütmeyi hedefliyoruz” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77