• BIST 9524.59
  • Altın 2496.1
  • Dolar 32.5441
  • Euro 34.7282
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Kuşak ve Yol Projesi’nde Türkiye’nin Şansı logitrans Fuarı

Kuşak ve Yol Projesi’nde Türkiye’nin Şansı logitrans Fuarı
‘Dünyanın gözü Kuşak ve Yol Projesi’nde. Projenin etkilerini kendi lehine çevirmek isteyen ülkeler arasındaki Türkiye için logitrans Fuarı büyük bir şans’ diyen EKO MMI Fuarcılık İdari Direktörü İlker Altun, yeni dönemde Çin’e odaklanacaklarını belirtti.

Türk-Alman ortaklı bir fuarcılık şirketi olan EKO MMI Fuarcılık Ltd. Şti. tarafından bu yıl 13-15 Kasım 2019 tarihlerinde 13. kez düzenlenen ‘Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı’, 20’den fazla ülkeden katılımcı alıyor. 50’yi aşkın ülkeden 14 bini aşkın ziyaretçisi bulunan fuarda bazı ülkeler pavilyon kurarak temsil ediliyor. Bu yıl Çin’in de güçlü bir lojistik pavilyonu ile katılım sağlaması için girişimlerde bulunduklarını belirten İlker Altun, ‘Kuşak ve Yol Projesi lojistikte olduğu kadar dünya ticaretinde de taşları yerinden oynatmaya başladı’ diyerek şunları söyledi:

“Projenin Avrupa’ya doğru uzanan yolu üzerindeki Türkiye; gelişmiş taşımacılık ve lojistik şirketleri, giderek çoğalan yetişmiş lojistikçi kadroları ve lojistik alt yapı yatırımları ile avantajlı bir geçiş ülkesi olma şansına sahip. Bu yatırım ve olanakların sergilendiği logitrans gibi dünya çapında lojistik fuarına sahip olması da Türkiye’nin diğer bir şansıdır. Dünyanın pek çok yerinden lojistik satın almacıların ve şirketlerin üst düzey karar alıcılarının ziyaret ettiği logitrans; yeni havalimanı, boğazlar ve körfezleri geçen köprüler, deniz altından geçen tüneller, binlerce kilometrelik otoban ve bölünmüş yollar, kıyılarımıza dağılmış onlarca liman, taşımacılık ve lojistiğin her alanında faaliyet gösteren irili ufaklı yüzlerce şirketin, tüm bunların tedarikçilerinin, ticari araçların, sigorta, finans ve çok çeşitli hizmetlerin bir arada görülebileceği bir ortam yaratıyor. Zaten bu sayede logitrans, yabancı değerlendirme kuruluşları tarafından en etkili lojistik faaliyetler arasında gösteriliyor.”

Lider İhtisas Fuarı logitrans 

İlker Altun logitrans katılımcıları arasında dünyanın ve Türkiye’nin lojistik devlerinin bulunduğunu belirterek; ‘lojistik endüstrisinin lider ihtisas fuarı olduğunu ispat eden logitrans katılımcıları birbiri ardına katılımlarını onaylarken Turkish Cargo, Siber Yazılım, Sarp Intermodal, Skyair, Xinerji, Ulukom, Ceynak, Öztrans ve Arkas, logitrans’daki yerlerini 2019’a girmeyi beklemeden aldı.’ diyerek şöyle devam etti:

“logitrans’a katılmayan ‘yok’ diyebiliriz. Türkiye için tam bir lojistik platformu durumuna gelen logitrans Fuarı; katılımcısını dünya ligine çıkartan, katılmayanın adeta sorgulandığı bir değer yaratma ortamıdır. Avrupa ile Yakın Doğu arasında mükemmel bir köprü oluşturan logitrans; lojistik, telematik ve taşımacılığın tüm değer zincirindeki geniş ürün ve hizmet yelpazesini içermektedir.”

‘logitrans Türkiye’nin lojistik vizyon ve beklentilerine paralel kurgulanmıştır’ diyen İlker Altun, ‘Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı; Türkiye’yi lojistikte ilk on ülkeden biri yapacak, istihdama, milli gelire ve dış kaynak gelmesine yol açacak lider bir etkinlik olarak gerçekleştirilmektedir’ diyerek sözlerini tamamladı.


Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı

EKO MMI Fuarcılık Tic. Ltd. Şti tarafından bu yıl 13. kez düzenlenecek “Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı” 13-15 Kasım 2019 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi 9. ve 10. salonlarda gerçekleştirilecek. Avrupa ile Yakın Doğu arasında mükemmel bir köprü oluşturan logitrans; lojistik, telematik ve taşımacılığın tüm değer zincirindeki geniş ürün ve hizmet yelpazesini içermektedir.

Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı ile ilgili bilgi için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz; www.logitrans.com.tr

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77