• BIST 9729.68
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C

Lojistik Ödülleri Kurumsal Başvuru Süresi Uzatıldı

Lojistik Ödülleri Kurumsal Başvuru Süresi Uzatıldı
ATLAS Lojistik Ödülleri yarışmasında, kurumsal adaylık için son başvuru süresinin aday firmalardan gelen talep üzerine 6 Kasım 2017 saat 17.00’ye kadar uzatıldığı açıklandı.

Sonuçları yıllık performans verilerine göre belirlenen ve kategorileri Ulaştırma Bakanlığı belgeleri ile sivil toplum kuruluşu üyeliklerine göre oluşturulan kurumsal yarışma kategorisinde başvuru yapmak isteyen firmalardan gelen yoğun talep üzerine organizasyon komitesi olarak süreyi uzatma yönünde karar aldıklarını açıklayan ATLAS Lojistik Ödülleri Komitesi Üyesi Atilla Yıldıztekin; “Ödüllere yapılan kurumsal başvuruların ve oylamanın online olarak gerçekleştirildiği diğer kategoriye ilginin her yıl katlanarak arttığını görüyoruz. Bu yıl çok sayıda firma geliştirdikleri yenilikçi projelerle jüri özel ödüllerine talip olmuş durumda. Bu durum sektörün ne kadar dinamik bir yapıya sahip olduğunun göstergesidir.” dedi.

ATLAS Lojistik Ödülleri Komitesi Üyesi Atilla Yıldıztekin açıklamalarının devamında; kurumsal kategoride C2 başta olmak üzere L1, L2, R1, R2, N2, M2, P2 belgesi ile faaliyet gösteren tüm taşımacıların aday olabileceğini belirterek, başvuruların toplam 15 dalda devam ettiğini bildirdi. 

8. Lojistik Ödülleri’nin diğer kulvarını oluşturan internet oylama sistemiyle gerçekleştirilen online yarışmada da heyecan oylamanın sona ereceği 6 Kasım 2017 17.00’ye kadar sürecek. 

Yarışmaya katılım süreci:
Kurumsal yarışma ile ilgili başvurular web sitesindeki başvuru formları aracılığıyla yapılıyor. Online yarışma kategorisi ise iki etaptan oluşuyor. İlk etapta adaylar online olarak gösteriliyor, ikinci etapta da belirlenen adaylar dijital ortamda oylanıyor. İhracat firmalarına özel ‘Lojistiğe Katkı Ödülü’ aday gösterme işlemleri de yine ödül web sitesi üzerinden yapılıyor.

Lojistik Ödülleri 2017 kurumsal başvuru ve online oylama işlemlerinin tümü www.lojistikodulleri.com adresi üzerinden yapılmaktadır. Tüm başvuru işlemleri ücretsizdir.

ATLAS Lojistik Ödülleri

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77