• BIST 9079.97
  • Altın 2300.464
  • Dolar 32.3187
  • Euro 35.088
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Lojistik Ödülü ATLAS 7. Kez Sahibini Buluyor

Lojistik Ödülü ATLAS 7. Kez Sahibini Buluyor
Taşımacılık ve lojistik sektörünün sivil topum örgütleri ve sektörel medya kuruluşları tarafından verilen Lojistik Ödülü ATLAS, 7. kez düzenleniyor.

Türkiye’de yılın en başarılı lojistik şirketleri ve yöneticilerinin ödüllendirildiği yarışmanın katılımcıları arasında THY Kargo, Ekol, Mars, Netlog, Reysaş, Omsan gibi Türkiye’nin en önemli şirketleri kadar MSC gibi dünyada tanınan markalar da bulunuyor.

‘Lojistik Ödülü Atlas, daha kapsayıcı olacak’ diyen Atlas Lojistik Ödülü Komitesi Başkanı İlker Altun, ‘Büyük ilgi gören ve her yıl gelişme gösteren yarışmanın bu yılki sürprizi, lojistik endüstrisine pazar gelişimi yaratan ihracat şirketlerinin ödüllendirilmesidir’ diyerek şunları söyledi:

“Yeni pazarlara erişerek, mevcut pazarlara olan ihracatını artırarak, ürün çeşitliliğinde artış sağlayarak taşımacılık ve lojistik endüstrisine hem iş hem vizyon hem de yeni kanallar açan dış ticaret şirketlerinin ödüllendirilmesini amaçlıyoruz. Üstelik bunu doğrudan doğruya lojistikçiler belirliyor. Ödül alacak ihracatçıları; hizmet verdikleri firmalar arasından yeni pazarlara, yeni ürünlerin taşınmasına ve yeni iş büyüklüklerine erişimlerini sağlayan şirketleri, doğrudan doğruya taşımacılık ve lojistik şirketleri belirliyor.”

Atlas Lojistik Ödülü Komitesi Başkanı İlker Altunİlker Altun, değerlendirmeleri yapan ve sonuçları onaylayan jürinin, sektöre yıllarca hizmet vermiş uzman gazeteci ve yöneticilerden oluştuğunu da söyledi. Altun, yarışma hakkında şu bilgileri verdi:

“Taşımacılık ve lojistik şirketleri, son iki yıldaki performanslarına göre ödüllendiriliyor. Hayata geçmiş bulunan lojistik projeler de jüri tarafından yapılan oylamayla ödül alabiliyor. Sektörün gelişimine, çalıştığı kuruma ve ülke ekonomisine katkı yaptığı düşünülen sektör profesyonelleri de online oylama ile yapılan seçime göre ödüle hak kazanıyor.”

Lojistik Ödülleri 2016 kurumsal başvuru ve online oylama işlemlerinin tümü www.lojistikodulleri.com adresi üzerinden yapılmaktadır. Tüm başvuru işlemleri ücretsizdir.

Lojistik Ödülleri 2015 Ödül Töreni

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77