• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 25 °C

Lojistik Sektörü’ne Açık Davet

Lojistik Sektörü’ne Açık Davet
Her yıl 30 kadar ülkeden katılımcıyı, 50 kadar ülkeden ziyaretçi ile buluşturan logitrans, ufuk açıyor.

Her yıl ortalama 200 civarında firmanın en üst düzeyde temsil edildiği Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı, 12. Kez kapılarını açmak üzere büyük bir hazırlık içinde.

Dünyanın markası fuardaki yerini almaya başladı

Fuarın yarattığı üst düzey uluslararası iş platformu ve bunun sağladığı avantajlar, uzun dönem katılımcılarını ilk andan itibaren bir araya toplarken, sektörden yeni yeni oyuncuları da kendine çekiyor. Türkiye’nin; Ceynak, Soft, Yeşilyurt Liman İşletmeleri gibi kendi alanlarında önde gelen ve logitrans ile birlikte sektörünü de büyüten markaları, fuardaki yerlerini aldılar ve fuar için hazırlıklarına başladılar. Türkiye’den Galata Taşımacılık ve Ün-Ka, İran’dan Payamangha, İsveç’den Handheld Europe şirketleri de bu yıl ilk kez logitrans ailesine katılan firmalar oldu.

Yunanistan’dan Finlandiya’ya denizyolu ile taşımacılık alanında hizmet veren öncü firmalardan U.N. RO-RO, Fevzi Gandur, Neptune Lines, Tallink Silja Oy; lojistik operasyonların önemli markaları Omsan, Arkas, Karınca; hava kargo operasyonlarında dünyanın yükünü taşıyan Lufthansa gibi markalar fuarın katılımcılarından sadece bazıları.

truck & trailer Turkey, en iyi ticari araçları seçmek için ideal bir platform

Bu yıl logitrans’da öne çıkan iki önemli konsept var.  Bunlardan ilki, fuarın hem katılımcılarına hem de ziyaretçilerine karayolundaki en iyi yol arkadaşlarını seçmelerine yardımcı olacak truck & trailer Turkey pavilyonu. Ticari araçlara özel olarak kurgulanan bu bölümde kent içi lojistiğine özel çözümler sunan hafif ticari araçlardan, en zorlu yol şartlarında yükleri hafifletecek çekici, treyler, her sınıfta kamyon gibi araçlara özel bu bölüm, ticari araç firmalarının da en iyi şartlar ile katılım yapabilecekleri özel avantajlar sunuyor.

Fuarın bir diğer odak noktası da, Tek Kuşak Tek Yol (OBOR) hattı boyunca uzanan ülkelerin demiryolu operatörlerinin şimdiden katılımlarını planlamaya başladığı rail cargo Turkey pavilyonu. Dünyanın demir ağlar ile örüldüğü günümüzde bu sektör böyle özel bir bölümü hak ediyor.

Ülke pavilyonları hazırlık içinde

Onaylanan ve katılıma açılan Almanya, Avusturya ve Fransa pavilyonlarının katılımcıları hızla artmaya devam ediyor. Son onayları ve yerleşimleri ile birlikte listelerdeki yerlerini alacak olan pavilyon katılımcıları da bir an önce isimlerini logitrans platformunda duyurabilmek için gün sayıyorlar.

Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı ile ilgili bilgi için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz → www.logitrans.com.tr

Lojistik Sektörü’ne Açık Davet

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77