• BIST 9524.59
  • Altın 2496.1
  • Dolar 32.5441
  • Euro 34.7282
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Lojistik Vaka Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu

Lojistik Vaka Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu
Mars Logistics liderliğinde bu yıl 12’ncisi düzenlenen Üniversiteler Arası Lojistik Vaka Yarışması 2015’in finali gerçekleşti.

Mars Logistics ve Loder işbirliği ile düzenlenen 12’nci Üniversiteler Arası Lojistik Vaka Yarışması 2015 Finali sunumları 1 Haziran 2015 tarihinde Beykoz Lojistik Meslek Yüksek Okulu Çubuklu Kampüsünde ve Ödül Töreni ise aynı gün akşamı Limak Eurasia Oteli’nde gerçekleştirildi.

65 farklı üniversiteden A kategorisinde 49, B kategorisinde 105 ve C kategorisinde 38 olmak üzere toplam 192 takımın katıldığı yarışmada finale kalan 6 takım arasından ödüller, kazanan 3 ayrı kategorinin birincilerine verildi. Bu yıl ki yarışmanın final vakası konusu ise ‘Otomotiv Lojistiği’ oldu. Akademisyenlerin, sektör uzmanlarının ve Loder temsilcilerinin jüri üyesi olarak yer aldığı yarışmada amaçlanan, üniversite öğrencilerine lojistik sektörünü tanıtmak, başarılı öğrencilerin lojistik sektörü tarafından tanınması, istihdamını sağlamak ve üniversite-sektör ilişkilerini geliştirmek oldu.

6 takımın üç kategoride yarıştığı finalde kazananlar ise; A kategorisinin birincisi İstanbul Üniversitesi (Ulaştırma ve Lojistik Programı) – İnanç Duman, Bener Tezgel, Ebrar Başköylü; B. kategorisinin birincisi Sabancı Üniversitesi (Endüstri Mühendisliği Bölümü) – Yıldızhan Koç, Egemen Tali, Kemal Berkay Tüzün; C. kategorisinin birincisi ise Celal Bayar Üniversitesi (Kırkağaç MYO Lojistik Programı) –Süeda Nevin Üçoğlu, Ulaş Koç, Ertuğrul Keleş oldu.

Ödül gecesinde konuşan Mars Logistics Genel Müdürü Ali Tulgar, sektörün nitelikli insan kaynağına ihtiyacı olduğunu belirterek, “Mars Logistics olarak lojistik sektörü için çalışmaya devam edeceğiz. Vaka Yarışmasının sektörün gelişimini desteklediğini düşünüyoruz” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77