• BIST 9079.97
  • Altın 2322.425
  • Dolar 32.3226
  • Euro 34.9404
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

Mars Logistics ‘Bir Gülümseme de Bizden’ Projesini Hayata Geçiriyor

Mars Logistics ‘Bir Gülümseme de Bizden’ Projesini Hayata Geçiriyor
Mars Logistics, 25’inci kuruluş yılını, 152 yıldır çocuklarımızın yaşamını eğitimle değiştiren Darüşşafaka Cemiyeti ile hayata geçirdiği projeyle kutluyor.

Mars Logistics, 25’inci kuruluş yılını, 152 yıldır çocuklarımızın yaşamını eğitimle değiştiren Darüşşafaka Cemiyeti ile hayata geçirdiği projeyle kutluyor.


Mars Logistics, 152 yıldır annesi veya babası hayatta olmayan, maddi olanakları iyi bir eğitim almak için yeterli olmayan yetenekli çocukların yaşamını eğitimle değiştiren Darüşşafaka Cemiyeti ile işbirliği gerçekleştirerek çocuklarımızın eğitimine ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmayı hedefleyen bir projeyi hayata geçiriyor.

Projede ilk etkinlik olarak bir yaşam kültürü gelişim programı çerçevesinde, 125 Öğrenci didaktik olmayan eğlenceli bir formatta ‘Yürüyüş, Denge, Beden Dili’, ‘Yaşa Göre Kıyafet Seçimi’, ‘İletişim Kuralları’, ‘Sağlıklı Beslenme ve Kişisel Temizlik’ ,’Yemek kültürü ve Sofra Adabı’  konularında atölye çalışmaları gerçekleştirdi. Üç etapta gerçekleştirilen atölye çalışmasında, öğrenciler sertifikalarını 19 Aralık 2014 tarihinde Mars Logistics Genel Müdürü Ali Tulgar’ın elinden aldılar.

Projenin bir diğer etkinliği olan ve 21 Aralık 2014 tarihinde İstanbul Mövenpick Otel’de gerçekleştirilen ‘Çikolata Workshop’ı ile ise, öğrenciler çikolata yapımını öğrenerek lezzetli ve eğlenceli bir zaman geçirdiler. Önümüzdeki aylarda gerçekleştirilecek olan etkinliklerde, çocuklar onlara ilham verecek başarılı işadamı ve sporcular ile bir araya gelecekler.

Proje ile ilgili konuşan Mars Logistics Genel Müdürü Ali Tulgar, “Mars Logistics olarak Darüşşafaka Cemiyeti ile yürüttüğümüz ‘Bir Gülümseme de Bizden’ projesi ile Türkiye toplumunun sorumlu bir üyesi olmak adına çalışıyoruz. İnanıyoruz ki bu yetenekli çocuklarımıza yapılan her yatırım, Türkiye’nin dünyadaki kalıcı başarısı için gerekli nitelikli insan kaynağının temelini oluşturacaktır” dedi.

Darüşşafaka Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Talha Çamaş ise, “Bizler, Darüşşafaka’nın eğitimdeki köklü geçmişi ve deneyimine, destekçilerimizin gücünü katarak her bir öğrencimizin üst düzey niteliklerle donanmış, ülkemize ve insanlığa katma değer üretecek bireyler olarak yetişmelerini sağlamak adına tüm gücümüzle çalışıyoruz. Bu amaçla çıktığımız yolda bizimle yürüyerek destekçilerimiz arasında yer alan Mars Logistics ailesine katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.


23 Ocak 2015

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77