• BIST 9693.46
  • Altın 2507.469
  • Dolar 32.5758
  • Euro 34.7748
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C

Martaş Group Filosunu Tırsan İle Güçlendirdi

Martaş Group Filosunu Tırsan İle Güçlendirdi
Martaş Group, 50 adet Tırsan Perdeli Mega ve 15 adet Tırsan Konteyner Taşıyıcı semi-treyleri Tırsan Adapazarı Fabrikasında düzenlenen tören ile teslim aldı.

Teslimat törenine, Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Martaş Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdi Kurt, Yönetim Kurulu Üyesi Okan Kurt, Tırsan Yurtiçi Satış Genel Müdürü Ercan Kulaksız ve DAF-Tırsan Satış Müdürü Ertuğrul Erkoç katıldı.

Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu basın toplantısında yaptığı konuşmada, “Bugün benim için çok özel bir gün. Bunun iki nedeni var birincisi Martaş Group’a konteyner şasi dışında ilk defa perdeli tenteli treyler satıyor olmamız. Yıllarca farklı bir markayı kullanan Martaş firması ile sonunda Tırsan konusunda el sıkıştık, ikici mutluluğum ise Abdi Kurt bey ile yıllardır süren dostluğumuzu şimdi Okan Kurt bey ile sürdürüyor olmamızdır. İkinci neslin başarılı iş adamlarından biri olan Okan Beye araç teslim etmek benim için ayrı bir mutluluk” dedi.

Nuhoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “İyi araç yapıyoruz bunu kabul etmek lazım. Yüzde 40 pazar payı, en yakın rakibe göre 6 kat daha fazla üretim ve özellikle ithal mallara karşı 10 kat daha fazla büyük kapasite üretim bizim farkımızı gösteriyor. Her zaman söylediğim gibi tekrar altını çizerek belirtiyorum, Tırsan olarak en kaliteli ürünü her dönemde en iyi fiyatla müşterilerimize sunacağız.”

Nuhoğlu, “Bugün Avrupa’nın üçüncü büyük treyler üreticisiyiz, tüm lokasyonlara baktığınız zaman sadece Almanya’da iki firma bizi geçmektedir; onun dışında İtalya’da, İngiltere’de ve Fransa’da rakibimiz yok. Üçüncü olmak da bir Türk firması olarak bize gurur veriyor” diye konuştu.

Martaş Group Yönetim Kurulu Üyesi Okan Kurt ise yaptığı açıklamada, “Çetin Nuhoğlu’nun konuşmasının başında Martaş ailesi için sarf etmiş olduğu sözlerden dolayı onur duydum. Öğrencilik yıllarından bugüne takip ettiğimiz, sektörün bilinen ve açıkçası idolü olan başkanımızdan araç teslim almak benim için büyük bir onur ve gururdur” dedi.

Kurt: “Artık yüzde 100 Tırsan’lı Olacağız”

Okan Kurt, “Geçen hafta ilk partimizi teslim adlık; bu hafta geri kalan partimizi teslim alacağız. Bu alımla beraber filomuzda 300 perdeli tenteli treyler adedine ulaştık.  Konteyner ve cam taşıyıcılar da dahil edildiğinde, filomuz toplam 500 adet araçtan meydana gelmektedir. Eminim ki bu alım firmamız için de bir milat olacak ve biz de artık yüzde 100 Tırsan’lı olacağız. Yapmış olduğumuz bu alımlar ile birlikte Tırsan ve Martaş ailesi işbirliği, inşallah her iki taraf için de hayırlı ve uğurlu olur,” açıklamasında bulundu.

Kurt, “Biz firma olarak aldığımız ürünlerin ilk hafta test ve takibini yapıyoruz. Sonuçta üreticiye en büyük geri dönüşü biz kullanıcılar vereceğiz. Her zaman olduğu gibi kademelerimiz ve şoförlerimizden değerlendirme alıp, üreticimiz ile dirsek teması içerisinde bir ürünü nasıl daha iyi bir noktaya getirebileceğimize ilişkin olarak desteğimizi de vereceğiz” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77