• BIST 9693.46
  • Altın 2507.371
  • Dolar 32.576
  • Euro 34.7718
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler ‘Avrupa İş Dünyası Ödülleri’nde Finalde

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler ‘Avrupa İş Dünyası Ödülleri’nde Finalde
Mercedes-Benz Finansal Hizmetler Türkiye, 2014/2015 Avrupa İş Dünyası Ödülleri'nde Onur Kurdelesi Ödülü’nü alarak “Yılın İşvereni” kategorisinde 10 finalistten biri oldu.

Bu yıl 8’inci kez düzenlenen Avrupa İş Dünyası Ödülleri’ne 33 Avrupa ülkesinden 24 bin üzerinde işletme başvuruda bulundu. Avrupa’nın önde gelen iş adamları, siyasi liderleri, akademisyenler ve girişimcilerinin oluşturduğu saygın jüri, kendi kategorilerinde başarılı olmuş 709 firma arasından yaptığı seçim ile toplam 110 şirkete ‘Onur Kurdelesi’ verdi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Mercedes-Benz Finansal Hizmetler Genel Müdürü Tolga Oktay, “Avrupa İş Dünyası Ödülleri’nde Onur Kurdelesi Ödülü’nü almaktan ve özellikle de Türkiye’yi ‘Yılın İşvereni’ kategorisinde temsil etmekten dolayı son derece gururluyuz. Avrupa İş Dünyası Ödülleri yaygın olarak Avrupa'nın en dinamik şirketleri için vitrin olarak kabul edilir, bizler de bu başarımızın nasıl elde edildiğini bu son finalde jüriye daha ayrıntılı bir şekilde anlatmak için sabırsızlanıyoruz” diyerek heyecanını dile getirdi.

Avrupa İş Dünyası Ödülleri Yönetim Kurulu Başkanı Adrian Tripp ise “Onur Kurdelesi Ödülü alanlardan biri olan Mercedes-Benz Finansal Hizmetler Türkiye, yenilikçi yaklaşımı, etik uygulamaları ve finansal başarısı açısından bir emsaldir. Şirketin Avrupa'daki diğer işletmeler için de ilham kaynağı olacağına eminiz. Bu son ve en önemli seçim turunda kendilerine başarılar diliyor ve gala etkinliğimizde tüm kategorilerdeki kazananları açıklamak için sabırsızlanıyoruz” şeklinde konuştu.

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in , ‘Yılın İşvereni’ kategorisinde yarıştığı, toplamda 11 kategoride kazananların açıklanacağı 2014/2015 Avrupa İş Dünyası Ödülleri 26 Mayıs’ta sahiplerini bulacak.   

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77