• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Mercedes-Benz Vito Tourer İstanbul Shopping Fest'te

Mercedes-Benz Vito Tourer İstanbul Shopping Fest'te
Mercedes-Benz Türk’ün sponsorluğu kapsamında, İstanbul Shopping Fest’te kredi kartı veya banka kartıyla 50 TL’lik alışveriş yapanlar arasından 1 kişiye Mercedes-Benz Vito Tourer hediye edilecek.

Mercedes-Benz Türk, müşterilerine en iyi hizmeti sunabilmek amacıyla yaptığı çalışmalar ve düzenlediği organizasyonlara bir yenisini daha ekleyerek İstanbul Shopping Fest’e hafif ticari araçları ile sponsor oluyor.

İstanbul’un zengin tarihi geçmişini, kültürünü, mutfak sanatını, alışveriş ve eğlenceyle buluşturan ve bu yıl 6-28 Haziran 2015 tarihleri arasında beşinci kez düzenlenecek olan ‘İstanbul Shopping Fest’te alışveriş, Mercedes-Benz Türk’ün sürpriziyle daha da keyifli hale gelecek.

İstanbul Shopping Fest’te 23 gün süresince kredi kartı veya banka kartıyla 50 TL’lik alışveriş yapan herkes, festival için düzenlenen özel kampanyaya katılmaya hak kazanacak. Çekilişte kazananlar arasından bir kişiye Mercedes-Benz Vito Tourer hediye edilecek. Özellikle geniş ailelerin tercihi olan Mercedes-Benz Vito Tourer, yakından incelemek isteyenler için de, Shopping Fest boyunca Mall of Istanbul, Istinye Park ve Meydan AVM’de sergilenecek. ”

Mercedes-Benz Hafif Ticari Araçlar Pazarlama ve Satış Türkiye Müdürü Tufan Akdeniz,  “Beşincisi düzenlenecek olan Shopping Fest’in bu yıl da İstanbul’a farklı bir renk katacağına inanıyoruz. Festival süresince sergileyeceğimiz Vito Tourer aracımızın ise, güvenlik, konfor, ekonomiklik ve kalite arayan geniş ailelerin gözdesi olacağını düşünüyoruz. Bu yüzden katılımcılara; artık ailenizle gideceğiniz alışverişlerin keyfini sürebilirsiniz çünkü yeni Vito ile birlikte -iki araba gidelim-  ve  -arabada yer var mı- dönemi kapanıyor, diyoruz” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77