• BIST 9439.1
  • Altın 2495.274
  • Dolar 32.5958
  • Euro 34.7814
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C

Mestur’un Tercihi Carrier Transicold

Mestur’un Tercihi Carrier Transicold
Carrier Transicold’un Türkiye distribütörü ASCO Soğutma, Mestur’a 9 adet Vector 1950MT çift evaporatörlü treyler soğutucusu teslimatı gerçekleştirdi.

Uzun süredir sürdürülen görüşmeler neticesinde, daha iyi sıcaklık kontrolü ve eşsiz soğutma performansı sunan, Carrier Transicold Vector 1950MT cihazlarını satın alan firma sahibi Ekrem Çiçek; “2000 yılında kurulan firmamız ile yıllardır Avrupa ve Ortadoğu’ya soğutmalı taşımacılık yapıyoruz. Avrupa’ya yaptığımız taşımalarda da gözlemlediğimiz üzere, Avrupalı firmalar filolarında büyük oranda Carrier Transicold markasını kullanmakta. Asco Soğutma ve Özcoşkun Otomotiv ile yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde, özellikle ilaç taşımaları gibi derece hassasiyeti gerektiren taşımalarda sıkıntı yaşamamak için filomuzu Carrier Transicold Vector 1950MT ile güçlendirdik. Hedefimiz Carrier Transicold Vector cihazları sayesinde sorun yaşamadan daha karlı ve daha güvenilir bir şekilde operasyonlarımızı gerçekleştirmek. Seçimimizi kolaylaştıran bir diğer etkense gerek ASCO Soğutma’nın, gerekse bölge bayii Özcoşkun Otomotiv’in çözüm odaklı yaklaşımları oldu” dedi.

“Carrier Transicold farkını yaşatacağımız daha çok müşteri var”

Teslimat törenine katılan ASCO Soğutma Genel Müdürü Ünsal Angar, Mestur ile başlayan teslimatların Hatay ve Mersin bölgelerinde önümüzdeki günlerde de devam edeceğini söyledi. Angar, “Hatay ve Mersin bayimiz Özcoşkun Otomotiv ile bölgede birlikte sürdürmüş olduğumuz çalışmalar ile müşterilerimizin her türlü servis ve yedek parça ihtiyacını 7/24 esasına uygun bir şekilde karşılamaktayız. Türkiye çapında 19 ve Avrupa’da 650’ye yakın yetkili servis noktamız ile en yaygın hizmet ağını sağlamaktayız. Gerek üstün soğutma performansı, gerek çok düşük arıza oranı, gerekse düşük bakım maliyetleri ile Carrier Transicold Vector serisi cihazlarımız, ülkemiz ve sektör zor günlerden geçerken soğuk zincir lojistiği yapan firmaların en güvenilir ekipmanı olacaktır. Mestur gibi lojistik sektörünün en önemli firmalarından biri ile çalışmak bizim için çok anlamlı bir adım” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77