• BIST 9079.97
  • Altın 2306.479
  • Dolar 32.3199
  • Euro 35.0359
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

n11.com ve CEVA Lojistik İş Birliği Yaptı

n11.com ve CEVA Lojistik İş Birliği Yaptı
CEVA Lojistik iş birliği ile n11.com bünyesindeki tüm KOBİ’ler Türkiye’nin her yerinden yüksek hacimli ürün siparişlerini kata çıkararak alıcıların kapılarına teslim edebilecek.

Türkiye’nin 81 ilinde 115 bini aşkın kayıtlı mağazasıyla 15 milyonun üzerinde müşteriye hizmet veren n11.com ve Türkiye’de 4 bin’den fazla çalışanı ile 81 ilde toplama ve dağıtım yapma kapasitesine sahip olan CEVA Lojistik iş birliği ile n11.com bünyesindeki tüm KOBİ’ler Türkiye’nin her yerinden yüksek hacimli ürün siparişlerini alıcıların kapılarına kadar kata teslim ettirebilecek. Beyaz eşya, televizyon, demonte mobilya, spor aletleri ve lastik gibi hacimli ürünlerin kata çıkarılarak e-ticaret platformu n11.com kullanıcılarının kapılarına kadar taşınmasını sağlayan iş birliği ile satış sonrası hizmetin bir üst seviyeye çıkarılması hedefleniyor.

Konuyla ilgili n11.com Gelirden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kiho Lee, “E-ticaret kullanıcılarının satış öncesi, sırası ve sonrası deneyimlerini mükemmelleştirmek için hizmetlerimizi geliştiriyor ve önde gelen markalarla iş birlikleri gerçekleştiriyoruz. Hacimli ürünlerin yüksek katlara ulaştırılması sorununu aşmak ve e-ticareti tercih edenlerin alışveriş deneyimini bir üst seviyeye çıkarmak için dünyanın önde gelen lojistik firmalarından CEVA Lojistik ile iş birliğine gitmenin memnuniyetini duyuyoruz. Bu iş birliği sayesinde Türkiye’nin 81 ilindeki KOBİ iş ortaklarımızın ürünlerini tüketicilerimizin kapılarına kadar ulaştıracağız” dedi.

CEVA IMEA Bölge Başkanı Fuat Adoran, “E-ticaret sektörüne en iyi hizmeti vermek içinbilgi teknolojileri, insan kaynakları ve malzeme yatırımlarımızla büyüyoruz.n11.com'la yaptığımız iş birliği bizi hedeflerimize daha da yaklaştırıyor. 81 ilden 81 ile ev teslimatı yapabilen tek tedarik zinciri yönetimi şirketi olan CEVA’ya n11.com’un verdiği destek ve güven çok değerli. Bu güç ile n11.com’un müşteri memnuniyetini arttırmaya devam edeceğiz.” açıklamasını yaptı.

n11.Com ve CEVA Lojistik İş Birliği Yaptı

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77