• BIST 9099.03
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3697
  • Euro 34.9682
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C

O.A.R Taşımacılık Gazeteleri Türkiye’ye Scania İle Taşıyacak

O.A.R Taşımacılık Gazeteleri Türkiye’ye Scania İle Taşıyacak
Scania, gazete dağıtımının önde gelen firmalarından O.A.R Taşımacılık’a 6 adet G450 çekici teslim etti.

O.A.R Taşımacılık’a yeni araçları, satışı gerçekleştiren Scania Yetkili Satıcısı Erçal Fındık Otomotiv tarafından Turkuaz Medya Samandıra tesislerinde teslim edildi. 

Teslimat törenine, Erçal Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Erçal, Erçal Group Scania Satış Müdürü Muhammet Demir, Doğuş Otomotiv Scania Satış Bölge Yöneticisi Ziya Yücel Çolak ile O.A.R Taşımacılık adına Osman Karataş, Aydın Karataş ve Recep Karataş katıldı.

Yeni araçlarını teslim alırken O.A.R Taşımacılık adına açıklamada bulunan Osman Karataş “Türkiye’nin en büyük gazete dağıtım firmalarından Turkuvaz Medya Grubu ve müşterilerinin yayınlarının Türkiye geneline dağıtımını yapmaktayız. Şirketimiz tarafından, dağıtımı yapılan ulusal ve yerel gazetelerin tiraj, satış, promosyon ve pazarlama faaliyetlerinin planlaması, gerekli raporların hazırlanarak ilgili birimlere bilgi akışının sağlanması görevleri yürütülmektedir. Amacımız, Türkiye Geneli optimum dağıtımı sağlayarak minimum iade ile maksimum satışı yakalamaktır. Bu amacımıza da güvenli ve hızlı bir şeklide dağıtımlarla ulaşabiliriz. Scania markasının bizi bu amacımıza kısa sürede ulaştıracağına inanıyoruz” dedi.

Taşımacılık sektörüne 1994 yılında giren ve 2007 yılında OAR Kurumsal ismi ile faaliyetlerine devam eden firma, C2 belgesine kayıtlı, AB normlarına sahip 45 adet araç ile yurtiçinin dışında başta Azerbaycan ve Gürcistan olmak üzere Avrupa’ya da taşımacılık gerçekleştirmekte.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77