• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 26 °C

OMEKS ve Tork Volvo Dedi

OMEKS ve Tork Volvo Dedi
OMEKS Taşımacılık, filosunu 2 adet FH Volvo Trucks ile genişletirken, Endüstriyel projelere lojistik çözümler üreten Tork filosuna bir adet Volvo Trucks FH serisi araç dahil etti.

OMEKS Taşımacılık, Volvo Trucks’ı ilk defa iş ortağı olarak seçti. Volvo Trucks FH serisi 2 aracı filosuna dahil eden OMEKS Taşımacılık’ın bu alımla birlikte toplam araç sayısı 46’ya ulaştı.

Yakıt maliyeti avantajı ve bu avantaja karşılık sunduğu yüksek performansı ile öne çıkan FH serisi araçların teslimat törenine, OMEKS Taşımacılık adına Ali Özyar, Volvo Trucks adına ise Serdar Uzun katıldı.

Ali Özyar, “Hedeflerimiz doğrultusunda Volvo Trucks'ın bizi destekleyen ve ileri taşıyacak bir marka olduğunu bilincindeyiz. Bu ilk iş ortaklığımızın hayırlı olmasını diliyorum“ dedi.

Volvo Trucks adına konuşan Serdar Uzun ise, “FH serisi iki aracın OMEKS Taşımacılık filosuna dahil olması ile kendileriyle iş ortaklığımızın ilk adımını attık. Büyük hedefler peşinde olan OMEKS Taşımacılık'ı bu yolda Volvo Trucks olarak her şekilde desteklemek için elimizden geleni yapacağız. Uzun süreli olacağını umduğum bu iş ortaklığı herkese hayırlı olsun. Kendilerine Volvo Trucks'a duydukları güveni gösterdikleri için de ayrıca teşekkür ederim“ dedi.

Endüstriyel projelere lojistik çözümler üreten Tork (Endüstriyel Lojistik Çözümler), ağır nakliye hizmeti verdiği sektörde filosunu Volvo Trucks ile güçlendirmeyi tercih etti. Firma son alımlarla birlikte filosundaki toplam araç sayısı 10’a, toplam Volvo Trucks sayısı ise 2’ye yükseldi.

Teslimat törenine, Tork adına Tufan Yıldırım, Volvo Trucks adına ise teslimat sırasında Faruk Aydın ve Serdar Uzun kayıldı.

2012 yılında kurulan genç bir firma olmalarına rağmen uzman kadroları ile ağır ve gabari dışı malların taşımını profesyonel bir şekilde gerçekleştirdiklerini belirten Tufan Yıldırım, “Sektörümüzde kullandığımız araçlarda aradığımız özellikler arasında yüksek performans ve üstün manevra kabiliyeti ile öne çıkıyor. Volvo Trucks'ın FH serisinde bu özelliklere şoförün büyük bir konfor içerisinde ve rahatlıkla aracı kullanması ile yakıt maliyetindeki önemli avantajı da ekliyoruz” dedi.

Volvo Trucks adına konuşan Serdar Uzun ise, “Tork, kısa sürede büyük ve güçlü iş ortakları ile başarısını ve uzmanlığını ispat etmiştir. Bu yolda güvenilir ve tecrübeli bir iş ortağı olarak Volvo Trucks'ı seçtikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Tork'un sonraki araç yatırımlarında da Volvo Trucks'ı seçmesini temenni ediyorum“ dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77